PowerVision S1 mini
Bron: PowerVision

Review: PowerVision S1 | mini but powerful

TechGirl Stephanie heeft de PowerVison S1 een tijd gebruikt en schreef een review. Wat is dat eigenlijk, een PowerVision S1? Het is een gimbal en powerbank in één. Klinkt handig, hè! En stel je voor dat de gimbal dan ook nog zo klein is dat je ‘m makkelijk en snel mee kunt nemen in iedere tas die je zou willen. Klinkt ideaal. Dat is het eigenlijk ook! Wil je meer weten? Lees de volledige review hieronder!

Wat is de PowerVision S1?

Het kleine handzame tooltje is een gimbal en powerbank in één. Je kunt er dus je telefoon mee opladen maar ook de S1 gebruiken als gimbal. Een gimbal is een stabilisator waar je je telefoon in kunt plaatsen. De stabilisator zorgt ervoor dat jouw telefoon altijd stabiel en rustig blijft terwijl je met je hand heen en weer gaat.

De PowerVison S1 kun je bedienen met één hand maar ook stabiel op een tafel of andere ondergrond plaatsen met de uitschuifbare pootjes aan de onderkant. De gimbalfunctie van de PowerVision is erg goed en ook de powerbankfunctie werkt snel en goed. De S1 laadt je telefoon enorm snel op!

PowerVision S1

Wat kun je met de PowerVision S1?

De PowerVision S1 wordt geleverd met een oplaadkabeltje en is binnen een uurtje volledig opgeladen. Vervolgens kun je de PowerVision gebruiken als powerbank, draadloos! Zet de PowerVision aan, leg je telefoon op deze compacte gimbal en je telefoon start met opladen. Ook via de USB-C-kabel kun je een device opladen.

Maar deze gadget is niet alleen een sterke powerbank, je kunt ‘m ook gebruiken als gimbal. En hoe! Het handzame model werkt goed en snel met een app. Download de app, klap de gimbalfunctie uit, bevestig je telefoon in de bijgeleverde houder en start met filmen.

Hoe werkt de PowerVision S1?

Download de app in de Appstore of Playstore zodat je jouw telefoon kunt koppelen met de gimbal. Bevestig je telefoon met de bijgeleverde klemmen en open de functies behorend bij jouw telefoon. De stabilisator binnenin de gimbal werkt goed! De joystickfunctie op de gadget reageert goed en snel op jouw vinger zodat je de hele omgeving kunt filmen door met het kleine stickje heen en weer te scrollen.

Schakelen tussen de verschillende camerafuncties? Ook dat kan met deze gimbal. Je kunt ‘m in je hand houden en vlogs opnemen of juist TikToks maken terwijl je jouw telefoon verticaal laat filmen. Liever op een stabiele ondergrond plaatsen? Ook dat is mogelijk met de uitschuifbare pootjes van de telefoon.

Zouden wij de S1 PowerVision aanraden?

Het kalibreren van de PowerVision is zo gedaan, het downloaden van de app gaat simpel en snel en ook het koppelen met een telefoon werkt goed. De functionaliteiten van deze tool zijn fantastisch en de prijs (tussen de 170 en 200 euro) valt ook mee wanneer je kijkt wat je er allemaal mee kunt doen.

Wij zouden deze Wireless powerbank en gimbal in één dan ook zeker aanraden, maar wel met één kanttekening. Voor Android-gebruikers (getest met een Samsung S21 Ultra) werkt de gimbal minder goed. Hij koppelt onvoldoende en de telefoon is te zwaar om goed te kunnen bewegen in de gimbal. Voor iPhone-gebruikers is het een absolute aanrader! De PowerVision werkt fantastisch en is écht een toevoeging wanneer je professioneel wil filmen met je mobiele telefoon!

PowerVision S1 mini
Review: PowerVision S1 | mini but powerful
Fantastische gimbal en powerbank voor Apple
Draadloos opladen en fantastische gimbal functionaliteiten! De PowerVision S1 is een prachtige tool! Voor Android telefoons werkt de gimbal minder goed maar Apple gebruikers...eat your heart out!
Pluspunten
Werkt goed met de app
Werkt erg goed als powerbank
Is handig in gebruik
Is klein en compact
Heeft een lange batterijduur
Werkt goed met de app
Minder positief
Werkt niet goed met Android
Grotere telefoons zijn lastig voor de PowerVision S1
8.5
8,5

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.