panorama beeld

Panorama beeld in de bioscoop

Het is heerlijk om zo nu en dan een bioscoop te bezoeken, althans dat vind ik. Toen ik nog vlakbij de grens richting Antwerpen woonde, was ik bijna ieder weekend wel te vinden in en rond Kinepolis. Onlangs hebben ze een nieuwe ervaring toegevoegd aan hun toch al heerlijke bioscoop ervaring, namelijk de Barco Escape ervaring – films bekijken in panorama beeld.

De Barco Escape is een multi-scherm panorama film formaat dat ervoor zorgt dat je films in een panorama view kan bekijken. Op dit moment draait in Kinepolis Antwerpen de film ‘The Maze Runner: The Scorch Trials’ in de Barco Escape zaal. Er wordt gebruik gemaakt van drie schermen. Naast het grote vertrouwde scherm worden er twee kleinere schermen aan de zijkant geplaatst. Zo krijg je een intens panorama beeld dat ervoor zorgt dat je de film overal om je heen beleeft. In mijn optiek een betere ervaring dan de oh zo populaire 3D ervaring. Ik kan niet wachten om deze film zelf te bekijken met deze technologie. Wie gaat er mee?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.