Twee keer per jaar ga ik met angst in mijn lijf naar de mondhygiëniste. Waarom? Omdat ik altijd op mijn donder krijg wegens flos- en poetsnalatigheid. Als het aan Oral-B ligt zijn die angstige tijden voorbij. De tandenborstelgigant brengt vanaf juli 2016 de Oral-B GENIUS op de markt, die ervoor zorgt dat je geen plekje in je mond meer overslaat.

Digitale mondhygiëniste in je borstel

Door positiedetectie, een bewegingssensor en videoherkenning via de smartphonecamera  houdt het apparaat bij welke zones er gepoetst zijn. Een zone in je mond skippen zit er niet in – je krijgt namelijk live feedback tijdens het poetsen via de Oral-B app. Zeg maar dag met je handje tegen tandbederf.

Disco-poetsfeestje in de badkamer

Bij de Oral-B GENIUS krijg je een travel case, smartphonehouder, lithium-lon batterij en een smartring. Vooral de smartring zou voor een dik feest in de badkamer moeten zorgen. De ring is voorzien van een gepersonaliseerd lichtsysteem met twaalf verschillende kleuren op de borstel. Disco aan en gaan! Wat het allemaal mag kosten is nog niet bekend, maar als het ervoor zorgt dat ik voortaan fluitend naar de tandarts ga, ben ik verkocht!

één antwoord

  1. Joyce

    Hoi Techgirl, ik zou graag met jullie in contact met je willen treden vanwege een mogelijke samenwerking. Zouden jullie mij kunnen mailen op joyce.sintnicolaas@mslgroup.com? Veel dank vast!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.