oppo find x3 neo

Oppo presenteert de Oppo Reno 6 Pro

De Oppo Reno 6-serie komt naar Europa. Het Chinese telefoonmerk heeft de Oppo Reno 6 Pro en Oppo Reno 6 5G aangekondigd. Sterker nog, ze zijn al uit. Het meest opvallende nieuwe aan deze smartphones is de mogelijkheid om portretvideo’s te maken. Een soort bokeh dus, want je zit iemands hoofd scherm en de achtergrond vager.

Oppo zet hoog in op video’s maken: Er zitten maar liefst vier camera’s op: een hoofdcamera van 50 megapixel, een groothoek van 16 megapixel, een 13 megapixel telephoto lens met 20 keer digitale zoom en een macrolens van 2 megapixel. Dat is een flink camera-eiland en daarmee kun je dus die speciale portretvideo’s schieten. De functie heet dan ook Bokeh Flare Portrait.

AI Highlight Video

Een andere modus die best bijzonder is, dat is de AI Highlight Video-modus. Daarmee wordt de belichting verbeterd, waardoor je levendige kleuren krijgt, ook als het in een ruimte juist wat donkerder is. Ook bij video’s is het mogelijk om in een donkere ruimte toch zichtbaar resultaat te krijgen: er is een Ultra Dark-modus toegevoegd waarmee je professioneel lijkende video’s moet schieten, aldus Oppo, dat het aantoonde door de videoclip van een rapper met deze telefoon te laten schieten en die zag er inderdaad goed uit.

Verder heeft de smartphone een 6,5 inch AMOLED-scherm (de gewone uitvoering is 6,4 inch) met HDR 10+, wat betekent dat het een goed groot scherm is en dat hij heel geschikt is voor Netlixen en gamen. Je kunt het toestel volledig opladen in 35 minuten. Hij kan veel tegelijk dankzij de aanwezigheid van een Snapdragon 870-processor. Het zijn qua uiterlijk niet de meest spannende toestellen, maar ze hebben wel een mooi glansrandje aan de zijkant en komen onder andere in een vette blauwe kleur.

Oppo Reno 6 Pro en Reno 6 5G

De Reno 6 5G is 499 euro en het wat luxere toestel Reno 6 Pro is 799 euro. Als je een van deze toestellen overweegt, doe dat dan voor 10 oktober. Je krijgt dan een paar leuke gratis gadgets. Reno 6 Pro 5G komt bijvoorbeeld met een OPPO Enco X (oordopjes), OPPO Band (wearable) en een beschermhoes. De standaard Reno 6 5G gaat tot 10 oktober gepaard met OPPO Enco Free2-oordopjes en een hoes.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.