Kerstboom met kerstversiering

Opening dossier kersttech: the most wonderful time of the year

December legt een heleboel druk op ons, die waarschijnlijk extra voelbaar is na een jaar vol onzekerheid. We hopen hier bij TechGirl dat je desondanks toch van deze feestmaand kan genieten: de sfeervolle kerstdecoraties in huis, smakelijke diners, (digitaal) samenzijn met familie en vrienden. Bovendien is er veel tech die je het leven aanzienlijk makkelijker kan maken, ook – of misschien wel juist – in december.

Ik ben gek op kerst. Het is zo’n knusse, gezellige tijd waarin je over het algemeen veel mensen ziet. Dit jaar zie je waarschijnlijk wat minder mensen, maar dat geeft je wel weer tijd en ruimte om echt de tijd en aandacht te geven aan de mensen die het dichtst bij je staan. Misschien maakt de fysieke kerstkaart wel een comeback, nu we wat meer huisgebonden zijn?

Kerstlampjes

Mijn kerstboom staat al een week en normaliter ben ik er zelfs wat vroeger mee. Het enige nadeel is dat ik nooit zoveel geduld heb om de kerstlampjes erin te doen. Het is altijd maar weer de vraag of ze werken, je moet ze eerst nog helemaal uit de knoop halen en dan takje voor takje aan die boom bevestigen. Dan is het nog de vraag of je het zo hebt uitgekiend dat de stekker het stopcontact haalt en dat ze ook na al het gefreubel nog werken. Ik krijg al stress wanneer ik erover schrijf!

Bij mij geen kerstverlichting in de kerstboom, ik zet er wel een lampje naast. Wil jij juist wel kerstlampjes in de boom -het hoort er immers wel een beetje bij-, dan hebben we hier op TechGirl onder andere de kerstlampjes van Action getest. De review komt binnenkort online.  Er is echter nog veel meer. Van inspiratie voor je kerstcadeau tot een kerstdiner halen uit de Airfryer: deze maand kom je het op TechGirl.nl allemaal tegen. 

MobileMobile

Heb je niet zoveel geld meer en wil je toch met een goed kerstcadeau komen? Ook daar is aan gedacht. Misschien hoef je helemaal niet flink uit te pakken met eten, of grote cadeaus: gewoon lekker een potje gamen met familie of vrienden kan ook heel gezellig zijn. Ook daarin geven we je deze maand goede tips voor een perfecte kerstvakantie. 

Kerst en Oud & Nieuw

Natuurlijk stopt deze maand niet bij Kerstmis. Er is ook nog een Oudejaarsavond waarbij we tech goed kunnen gebruiken. Of toch niet: we testen deze maand in hoeverre oliebollen uit de Airfryer een goed idee zijn. Vaak als je ze bij de supermarkt haalt zijn het kleffe deegballen, je wil in deze coronatijd niet in de rij staan bij een oliebollenkraam, dus laten we hopen dat de Airfryer soelaas biedt. Het wordt een heel andere jaarwisseling dan normaal: ik denk dat iedereen maar wat graag 2020 achter zich laat. 

Het jaar heeft ons allemaal natuurlijk goede, mooie dingen gebracht, maar wat we hebben we met zijn allen een boel doffe ellende doorgemaakt. Het wordt enerzijds heftig om daarbij stil te staan, maar ook weer goed om een iets hoopvoller nieuw jaar te starten. 

Voor het zover is, eerst nog Sinterklaas en Kerstmis. Geniet ervan!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.