Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar steeds vaker hoor ik over een burn out in mijn omgeving. Vriendinnen die voorlopig niet meer aan het werk kunnen, zakenrelaties die plotseling uit de roulatie liggen. En natuurlijk moet ik zelf ook oppassen, want mijn ambitie drijft me tot het uiterste. Belangrijk is het daarom om goed naar jezelf te luisteren en balans te vinden in je leven. Als je (net als ik) op zoek bent naar digitale balans, dan heb ik goed nieuws voor je. Lees onderstaand artikel maar even verder…

1 dag offline

1 dag offline is het bedrijf van Anna van Oenen. Ze wil mensen uitdagen om bewuste keuzes te maken. “Mensen staan tegenwoordig nooit meer helemaal ‘uit’. Ik ben helemaal niet anti-telefoon. Het is juist geweldig, al die mogelijkheden die de techniek tegenwoordig biedt en daar moeten we aan alle kanten gebruik van maken. Maar wees je wel bewust van de rol die je bijvoorbeeld je telefoon laat spelen in je leven. We zijn eigenlijk helemaal niet zo goed in multitasken als we wel denken!”

We geven 1 ervaring weg!

Omdat het de Week van de Werkstress is, geven we een 1 dag offline ervaring weg aan een TechGirl lezer. Dat houdt het volgende in:

In 3 stappen 1 dag offline:
Stap 1. Prik een lege dag in je agenda waarop je offline kunt gaan.
Stap 2. Wacht met het openen van de (te ontvangen) offline box tot die bewuste dag offline.
Stap 3. Pas als je 100% offline bent, open je de box en begint jouw avontuur.

Hoe maak je kans om zo’n Offline box te winnen?

Of je nou een ster bent in het vinden van rust of totaal niet… laat ons weten wat jij doet om jouw digitale balans te vinden in het dagelijks leven. Dat doe je door een reactie te geven in het Commentaarveld onder dit artikel.

Plaats uiterlijk op 22 november jouw reactie als je kans wilt maken op de Offline box van 1 dag offline. Op maandag 27 november maken we de winnaar bekend in ditzelfde artikel.

Op prijsvragen zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.