op maat gemaakt hoesje
Ziet dit hoesje er niet super snoezig uit? Ik ben er in ieder geval reuze blij mee!

Op maat gemaakt hoesjes bij Studio117!

Ik was al enige tijd op zoek naar een leuk hoesje voor mijn nieuwe telefoon. Genoeg aanbod zou je denken, maar zo’n keuze is nog niet zo makkelijk gemaakt. De juiste maat, maar ook de juiste stof en bescherming spelen een cruciale rol. Leuk dus dat ik een op maat gemaakt hoesje van Studio117 aangeboden kreeg!

Bij Studio117 kun je kiezen uit een aantal mooie, kleurrijke sleeves. Zowel voor iPhone als voor iPad. Zelf koos ik voor het ‘Birdie’ design; een motief dat net wat stoerder oogt. Maarrrr… ik heb geen iPhone, ik heb een Sony Xperia Z. Net een tikje groter dus. Gelukkig was dit geen enkel probleem! Studio117 maakt hoesjes op maat!

Mijn Birdie hoesje heeft twee vakjes; één voor de smartphone en één voor eventuele accessoires die je mee wilt nemen. De sleeve voelt lekker zacht aan en is van 100% katoen gemaakt. Als het nodig is, kun je het hoesje gewoon uitwassen (op 30 graden). Wel even een waszakje gebruiken.

Dus ben jij op zoek naar een leuk op maat gemaakt hoesje? Voor jezelf of als origineel cadeautje? Mail dan even met Studio117. Ik beveel het je van harte aan!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
high tech huis
Vlekkeloze feestdagen met de wasmachine met wifi

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen? Zo nee - verander dan je cookie settings.

Privacy beleid | Sluiten