Ook broodkruimels worden graag door deze robotstofzuiger gegeten

Man, wat heb ik een hekel aan stofzuigen! Maar ja, met twee kinderen in de leeftijd van 1 en 7 jaar ontkom je er niet aan… Regelmatig is de vloer bezaaid met broodkruimels en ander spul dat enthousiast door de kids rond word gegooid. Gelukkig mocht ik de Samsung POWERbot VR7000 lenen: die slurpte alles gretig op.

‘Nomnomnom’, zei de Samsung POWERbot VR7000

Oké, de robotstofzuiger zegt niet letterlijk ‘Nomnomnom’ maar dat geluid maakt ‘ie wel. Ik kan nu wel proberen allerlei geluiden te omschrijven, maar een filmpje is dan leuker en duidelijker. Vandaar dat ik ook een video heb gemaakt met alle voordelen en nadelen die deze Samsung POWERbot VR7000 met zich meebrengt.

Hoewel ik achteraf nog hier en daar zelf een handstofzuiger moest gebruiken, was het heerlijk om gewoon vanaf de bank toe te kijken hoe kruimels moeiteloos verdwenen. Dat hij soms de kabels van de Wii – ja, ik heb ook nog een verouderde console staan – op wilde eten, was een kleinigheidje tegenover alles wat deze ronde krachtpatser allemaal wel kon. Maar goed, genoeg gekletst: tijd om te zien hoe goed deze robotstofzuiger de test doorstond in een huis met twee kinderen en twee katten!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.