telefoonhoesjes

Ontwerp een telefoonhoesje met je eigen foto!

Op zoek naar een customized telefoonhoesje? Dan is je vast opgevallen dat vaak alleen de populaire modellen aangeboden worden. Zo is het meestal wel mogelijk om hoesjes te maken voor de laatste Apple en Samsung telefoons, maar andere merken blijven achter. Een website die verder kijkt dan dat, is MyTrendyPhone bijvoorbeeld.

Op MyTrendyPhone.nl kan je zelf fotohoesjes maken. Niet alleen voor Apple en Samsung telefoons, maar ook voor merken zoals Nokia, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Sony en Huawei. Zo kan dus bijna iedereen wel een hoesje samenstellen voor z’n eigen telefoon. En zeg nou zelf: zo’n telefoonhoesje met je eigen foto is toch veel leuker en persoonlijker dan de standaard hoesjes in de winkel?

Hoe ontwerp je een fotohoesje met MyTrendyPhone?

Ten eerste, ga naar de telefoonhoesjesmaker van MyTrendyPhone. Als je vervolgens je merk en model telefoon hebt gekozen, kan je het type hoesje kiezen. Daarbij heb je de keuze uit:

  • Harde Cover – Dit hoesje past precies om je telefoon, is gemaakt van milieuvriendelijk polycarbonaat en heeft een glanzende afwerking.
  • Flip hoesje – Heeft vakken voor pasjes en geld en heeft een magnetische sluiting. Ook zit er een ingebouwde standaard in.
  • TPU Case – Ook wel een zachte cover. Dit hoesje is namelijk van zacht en flexibel TPU-materiaal en heeft ook een glanzende afwerking.
  • Universele portemonnee hoes – Met dit hoesje tover je je telefoon om tot portemonnee. Zo zitten er namelijk 5 vakken voor pasjes in en zit er een riempje aan het hoesje. 

Na het selecteren van het type hoesje, is het voor alle hoesjes mogelijk om een afbeelding te selecteren en deze op het hoesje te plaatsen. Deze afbeelding kan je daarna ook bijdraaien of vergroten/verkleinen.

Meer mogelijk dan alleen telefoonhoesjes

Mocht je op zoek zijn naar meer fotoproducten, dan heb je geluk. MyTrendyPhone heeft namelijk ook tablethoesjes en zelfs verschillende gadgets waarop je je foto kan zetten. Qua tabletmerken heb je de keuze uit Apple, Samsung en Huawei modellen om hoesjes voor te maken. Wel is voor tablets  alleen de TPU Case beschikbaar, maar dit geeft dan waarschijnlijk wel ook het mooiste foto resultaat.

Customize je telefoongadgets

Wat betreft gadgets is er wel een behoorlijk aanbod. Eigenlijk zijn alle gadgets die je voor je telefoon kan gebruiken, beschikbaar om af te drukken met je eigen foto. Zo kan je een powerbank customizen, een popsocket, een ringhouder, een USB Stick en een draadloze oplader. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om bijvoorbeeld aan vriendinnen of familie te geven.

MobileMobile

Welke afbeelding zou jij op je telefoonhoesje afdrukken? Laat het ons weten in de reacties.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MyTrendyPhone.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten