Sony smartphone-lens

4 onmisbare gadgets voor een Citytrip Londen

Ik ga op reis en neem mee… een tas vol met kleren, make-up, en natuurlijk heel veel gadgets! Misschien wat jat-rat-gevoelig, maar ja. Wie niet waagt wie niet wint. Als het thuis ligt, is het ook maar zo onbewaakt. Nee – bepakt en bezakt ga ik op pad. Wat zijn mijn onmisbare gadgets voor een Citytrip Londen?

    1. Mijn mobiele telefoon! Gelukkig heb ik heel wat te kiezen op het gebied van smartphones. Deze keer neem ik de Honor 4X mee. Een prima toestel ter waarde van 199 euro. Can’t live without my phone – social media addict dat ik ben. En stiekem zou ik ook gewoon verdwalen zonder gps enzo hoor. Natuurlijk niet mijn oplader vergeten!

 

    1. Mijn mobiele telefoon deel II. Omdat muziek spelen vanaf een smartphone soms veel energie kost. En ik niet wil dat mijn smartphone leeg is voor ik in Londen sta. Nou kan ik een externe batterij meenemen natuurlijk. Wat ik ook ga doen, bedenk ik me nu ik dit artikel schrijf. Hmmm… Nou goed. Die Sony Xperia Z1 is misschien al wat oud, maar toch mag ie mee. Staat immers een lekkere playlist op!

 

    1. Een systeemcamera. Ja – hallo. Smartphone-foto’s zijn echt wel leuk hoor. Maar wil je nét even iets meer kwaliteit, wat professionelere foto’s, dan kies je toch nog liever voor een echt cameratoestel. De Samsung NX500 bijvoorbeeld. Deze lucky bastard heeft ‘m net op tijd binnen voor de review. Komt dat even mooi uit: we nemen het toestelletje mee naar overzee!

 

  1. Mijn Fitbit Charge HR. Ja sorry hoor. Ik ben echt verslaafd aan dat ding. Easy-going, snel data verzamelen over mijn gezondheid. Ik ben er dol op. Ook leuk voor jou trouwens – volgende week zal ik wat statistieken met je delen 😉

Ontbreekt er nog iets aan dit lijstje? Let me know!

ps. let er altijd even op of het (vakantie)land dezelfde stekkeringangen biedt als hier in Nederland. In Engeland heb je een reisstekker nodig bijvoorbeeld!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.