OnePlus 7 Pro binnen enkele dagen te koop

Hij is er: de OnePlus 7. En ook zijn grote broer de 7 Pro is zojuist feestelijk aangekondigd tijdens een event in Londen. ‘Snelheid’ is dé eigenschap die in het oogt springt bij de smartphones.

Voor de echte gamer

Vooral bij de OnePlus 7 wordt flink ingezet op de meest epic game ervaring. Zo maakt hij gebruik van UFS 3.0 om games nog sneller te laden. Speakers en beeldscherm zijn flink in specs om je volledig onder te dompelen in de ervaring. Enne… aangezien je tegenwoordig alle video’s deelt met vrienden is de nieuwe Screen Recorder ook een mooie gimmick te noemen. Je kunt ter plekke of later de video’s van commentaar voorzien. Handig voor YouTube en of Twitch!

Onze review

Binnen nu en twee weken kun je onze OnePlus 7 review hier op TechGirl.nl lezen!

Prijzen OnePlus 7 en 7 Pro

In de Benelux zal de OnePlus 7 Pro als eerste te koop zijn tijdens het pop-up event in de T-Mobile shop aan de Lijnbaan 86 in Rotterdam. Tijdens dit event op zaterdag 18 mei zal het toestel met een abonnement van T-Mobile, maar ook los te koop zijn. Voor 5 GB en 120 min. is de OnePlus 7 Pro te koop vanaf 44 euro per maand.

MobileMobile

De OnePlus 7 Pro is vanaf 21 mei verkrijgbaar bij T-Mobile, Belsimpel en op OnePlus.com. Prijzen beginnen bij 559 euro en lopen op tot 829 euro.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.