Throwback Thursday: Gadgets op de Olympische Spelen

Morgen beginnen de Olympische Spelen weer. Dat is voor mij altijd een groot feest, want alhoewel ik zelf niet echt een sporter ben, vind ik het toekijken wel hartstikke leuk. Met een beetje tijd over, kijk ik zelfs de openingsceremonie nog. De winter Spelen hebben inmiddels een speciaal plekje in mijn hart verovert, onder andere door een interview wat ik 4 jaar geleden mocht afnemen. Tijd voor een Throwback Thursday om te zien wat er toen gebeurde!

2014

In 2014 werd ik benaderd door Samsung of ik ‘hun’ topsporters niet wilde interviewen. Nou ja, goed… dat leek me wel wat! Niet beseffende dat het natuurlijk een heel commerciële insteek had, ging ik er heel vrijwillig heen. Achteraf gezien nog steeds een goede keuze want, 1. ik heb er ontzettend veel van geleerd, en 2. hoe gaaf is het dat ik die Olympische toppers heb gesproken? Waanzinnig. Die dag kreeg ik super goede hulp van TechGirl Manon bijvoorbeeld. Echt leuk dat we samen de eerste video’s voor het TechGirl YouTube kanaal hebben gemaakt!

Het artikel + de video’s die ik toen maakte (zie onderstaand)

Hoe bereidt een topsporter zich voor op de Olympische Spelen? Heb jij je dat wel eens afgevraagd? Het blijkt niet alleen een kwestie van krachttraining of die ene oefening keer op keer herhalen. Reflectie is ook erg belangrijk! En net voor de match? Dan is het wel erg fijn om even met het thuisfront te skypen. Handig, handig – daar is een smartphone natuurlijk geschikt voor!

Hoe doet Ireen Wüst dat eigenlijk? Wij spraken met haar over de Galaxy Note 3 én het Galaxy Team. Check bovenstaande video als je meer wilt weten!

Natuurlijk is Ireen niet de enige topper waar we mee hebben gesproken! De twee andere leden van het Galaxy Team (Bibian Mentel en Bell Berghuis) deden ook hun verhaal voor de camera. Dit is de link om het filmpje van Bibian te bekijken. En dit is de link om de video van Bell te zien.

olympische spelen voorbereiding
v.l.n.r. Bell Berghuis, Ireen Wüst en Bibian Mentel

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.