O kom er eens kijken, wat er op mijn wenslijst staat!

Sinterklaas wie kent hem niet? Bijna iedereen toch? Helaas kent Sinterklaas mij niet meer. De goedheiligman is ruim 20 jaar niet meer langs mijn huisje geweest. En dat terwijl ik zelf ook jarig ben op 5 december! De Sint heeft dus nogal wat goed te maken. Gelukkig ben ik de beroerdste niet. Ik geef Sinterklaas graag nog een kans. Maar gemakkelijk komt hij er niet van af. Speciaal voor Sinterklaas heb ik dan ook deze wenslijst opgesteld. Een wenslijst waar ik zelf helaas geen budget voor heb. Alle hoop is dus op de Sint gevestigd. Maar heel stiekem zijn andere vrijgevigen ook welkom 😉

Samsung UE85S9
Een 85 inch (216 cm) smart 3d tv met gezichtsherkenning, voice control en vier geïntegreerde luidsprekers van 120W. En dan heb ik het niet eens gehad over het ongebruikelijke design. De poot van de tv lijkt namelijk een beetje op een ouderwets schoolbord (maar dan op een goede manier). Voor slechts 39.999,00(!) euro is de tv voor jou (Sinterklaas) om weg te geven. Wel graag naast mijn schoentje plaatsen a.u.b.

Black magic pocket cinema camera
De Black magic is ’s werelds meest compacte Super16 digitale film camera en hij is te koop voor zo’n 1.000 dollar. Dan heb je natuurlijk alleen de body. Een paar lenzen erbij zou leuk zijn, maar laat ik niet te hebberig worden. Met deze pocket camera is het mogelijk om prachtige beelden te filmen die niet zouden misstaan in een bioscoop film. Voor de toekomstige filmmakers onder ons dus een aanradertje.

Beoplay A9
Als iemand weet wat design is, dan is dat Bang & Olufsen wel. Het Deense merk staat onder andere bekend om hun high end audio producten. En wat voor een producten. De Beoplay A9 is een prachtig vormgegeven geluidssysteem op houten poten. De grote ronde speaker is leverbaar in meerdere kleuren en zou een echte eyecatcher zijn in ieders interieur. In de mijne zou die in ieder geval volledig tot zijn recht komen. De Beoplay is te koop voor slechts 2.048 euro. 😉

MobileMobile

SMEG FAB32LVN1
Tech hoeft zich natuurlijk niet te beperken tot de woonkamer. In mijn keuken zou een mooie koelvriescombinatie van SMEG niet misstaan. Graag de ‘watergroene’ uitvoering alstublieft. En ook hier geldt, Sinterklaas, graag naast mijn schoentje plaatsen! Ik ben bang dat deze koelvriescombinatie, met jaren ’50 design, mijn schoen namelijk volledig zou verpulveren.

Segway personal Transporter
Ja jullie kennen hem wel de Segway. En ook al ziet het er met helm net wat minder leuk uit toch wil ik er één hebben! Het zelfbalancerend eenpersoons vervoersmiddel kost erg weinig moeite om te rijden en is te koop vanaf zo’n 7.500 euro. Misschien kan de Sint op de Segway mijn huis wel vinden.

iRobot Roomba 700 serie
Het liefste zou ik elke dag stofzuigen. Als ik ergens namelijk niet tegen kan dan is dat troep. Met name pluisjes, kruimels of haren op de grond staan in mijn ergernissen top tien. Een robotstofzuiger in huis zou mij dus een hoop rust geven. Kom maar op met die Roomba! De 700 serie is te koop vanaf 499 euro.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.