Het is één van de grootste struggles op kantoor: heb je net zin in koffie, maar natuurlijk is dat heerlijke goedje nog veel te warm om te drinken. Zodra je het kopje dan even laat staan, komen er natuurlijk weer super veel dingen tussendoor, waardoor je vergeet je koffie op te drinken. Ahw, man, nu is je koffie koud geworden… Ja, ik weet het, mijn leven is enorm spannend dat ik me hier al druk over maak. Confronterend wel. Maar goed, er is nu een oplossing: de Ember smart coffee mug!

Wat doet ‘ie?

Ja, eigenlijk is het antwoord heel simpel. Deze slimme beker houdt jouw drinken warm. Klinkt als een soort van thermoskan, maar zo werkt het niet. De Ember smart coffee mug moet namelijk gekoppeld worden aan je smartphone! Overigens moet erbij vermeld worden dat de beker niet per se bedoeld is voor koffie. Ook theeliefhebbers kunnen gerust met hun handen om een warm kopje thee gaan zitten.

App

De beker werkt via een app. Zet de beker op een speciale bijbehorende onderzetter, en de app zal jou vervolgens meldingen sturen over wanneer je koffie bijvoorbeeld op drinktemperatuur is. Zo hoef je niet je mond te branden! Ook kan deze onderzetter je drinken warmhouden, op de gewenste temperatuur die je kan doorgeven via de app. Je kan er ook voor kiezen om je gewenste instellingen te laten onthouden per drankje, zodat je dit niet telkens opnieuw hoeft in te stellen.

Leuk hebbedingetje? Voor zo’n 80 dollar heb je er een.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.