Nokia komt met nieuwe tablet: Nokia T21

Nokia komt met nieuwe tablet: Nokia T21

HMD Global, home of Nokia phones, kondigt vandaag de Nokia T21 aan: een nieuwe tablet in het assortiment.

Met een robuuste behuizing van aluminium, een cover van 60 procent gerecycled plastic en twee jaar Android OS software-upgrades (inclusief beveiligingsupdates) belooft Nokia een gezinsvriendelijke, veilige en betrouwbare tablet te leveren. Voor bedrijfsmatige toepassingen van de tablet is er een variant beschikbaar met NFC functionaliteit dat helpt met betalingen en het scannen van NFC-tags.

De Nokia T21 is vanaf tweede helft oktober verkrijgbaar in Charcoal Grey in geheugen- en opslagconfiguratie van 4/64 GB en zal beschikbaar zijn vanaf een gemiddelde prijs van 249 euro (WiFi) en 269 euro (LTE).

IFA ’22 is weer aan de gang – en TechGirl is er live bij vanuit Berlijn om jullie te voorzien van het laatste nieuws! Volg onze updates vanaf de grootste consumenten elektronicabeurs van Europa via Instagram en TikTok. En natuurlijk via TechGirl.nl ;-). 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.