Celebrities (en anderen), opgelet! Er is een sjaal ontwikkeld die beschermt tegen ongewenste foto’s van jezelf op social media. Ja, lees dat nog maar eens. De sophisticated scarf maakt het voor mobiele apparaten met flitser onmogelijk om een goede foto te maken. De drager wordt door het speciale ontwerp en de technologie van de sjaal onmiddellijk onherkenbaar gemaakt op foto’s. Daarmee is de ISHU scarf een goede moderne versie van Harry Potter’s welbekende invisibility cloak!

De Nederlander Saif Siddiqui is zes jaar bezig geweest met het maken van de ISHU scarf. In de scarf zitten extreem licht-reflecterende deeltjes verwerkt, waardoor de gehele omgeving rondom de ISHU onherkenbaar wordt zodra de flits gebruikt wordt. Het licht wordt min of meer in de sjaal gezogen, waardoor alles daaromheen zwart kleurt. Jij bepaalt uiteindelijk zelf of jouw gezicht op Facebook, Instagram en Snapchat terecht komt. Hoe die techniek precies werkt, wordt helaas niet dieper uitgelegd.

Celebs x The ISHU
In 2015 werd de ISHU al gespot op de London en Paris Fashion Week en inmiddels hebben ook celebrities hun zinnen gezet op dit paparazzi-proof item. Zanger Nick Jonas, voetballer Jérôme Boateng en actrice Hannah Simone (Cece uit New Girl) hebben de sjaal inmiddels ontdekt.

Je hoeft uiteraard geen celeb te zijn om de ISHU scarfs te mogen dragen – de rode en zwarte scarfs zijn online te bestellen via de ISHU webshop.

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.