Apple iPhone 12 Pro

Nieuwe Apple gadgets in 2022 (lente editie)

Yes! We zaten er natuurlijk weer klaar voor: de presentatie van de nieuwe Apple gadgets in 2022. Tenminste… van wat we deze lente mogen verwachten dan. Traditiegetrouw volgen er in juni en september ook een paar scoops van de tech gigant. Anyhow… TechGirl Anke volgde de persconferentie voor jou op de voet. Zie hier onze highlights.

iPhone 13

De iPhone 13 wordt in nog twee nieuwe, verschillende kleuren uitgebracht. De 13 komt in een stoere, donkere groene kleur en de 13 Pro zal ook beschikbaar komen in het Alpine groen. De varianten moeten vanaf 18 maart beschikbaar zijn.

iPhone SE

Zoals het geruchtencircuit al voorspelde: de iPhone SE (3) is gepresenteerd. Speciaal voor iedereen die zich nog niet eerder aan een iPhone waagde is deze telefoon uitgebracht. Een beter betaalbare telefoon, dan de dure variaten die we al kenden. Het heeft een A15 bionic chip. Daarmee is deze iPhone veel sneller dan de iPhone 8 bijvoorbeeld, zonder dat je direct in het high-end segment terecht komt, zoals de iPhone 13 Pro Max bijvoorbeeld.

De telefoon is 4,7 inches groot, heeft een behuizing van glas, die overeenkomt met die van de 13 Pro Max. De telefoon komt uit in de kleuren Midnight, Starlight en Red. Op deze iPhone vind je een home button met Touch ID en extra beveiliging. Hij heeft een 12 megapixels camera en gebruikt daarbij extra intelligentie om foto’s scherper te maken en ook goed te kunnen fotograferen in donkere omstandigheden. Of dit ook echt tot werkelijkheid zal komen, dat testen we natuurlijk graag voor je de komende tijd.

Nieuwe Macbook met krachtigere chip

De nieuwe Macbooks kunnen rekenen op een nog krachtigere chip. De M1 chip-familie wordt uitgebreid met een nog krachtigere variant. De M1 Ultra. Om dat te doen moest eigenlijk het uiterlijk worden aangepast. Maar de nieuwe technologie UltraVision zorgt ervoor dat de kracht van de chips verdubbeld wordt, zonder enorm veel ruimte op te eisen. 114 biljoen transistors zorgen voor snelheid, zonder dat het energie vreet (aldus Apples). De M1 Ultra is daarmee zeven keer krachtiger dan de M1.

Mac Studio & Mac Studio Display

Mac Studio is de nieuwe krachtige computer waar gebruikers op zaten te wachten, zo meent Apple. Alle specs vullen we snel aan in dit artikel. Het ging zo snel, dat meeschrijven lastig bleek. Wat wel duidelijk is: we hebben het hier over een monsterlijk krachtig apparaat… wie heeft dit nodig?

MobileMobile

Het display is een 5K Retina scherm, wat betekent dat het een extra scherp scherm is met miljoenen pixels en een anti-schittering laagje. Erg fijn, want de Apple displays hebben wel eens de neiging te veel te glimmen, wat onhandig is bij veel zonlicht op het scherm. Het heeft een ingebouwde 12 megapixels camera, zes ingebouwde speakers die Spacial Audio en Dolby Atmos hebben. Het display kan zelfs een 14 inch Macbook Pro opladen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.