We houden ervan de look & feel van TechGirl.nl wel eens om te gooien. Dat doen we op basis van statistieken, maar ook om de code te optimaliseren. (Je bent een TechGirl of je bent het niet 😉 ) Best gek eigenlijk dat we niets van die kant van het TechGirl-zijn belichten… Tijd voor verandering dus. Nieuw op dit platform: coding!

3 pijlers

TechGirl.nl bestaat nu 6 jaar. Wat begon als oefening om een eigen website te bouwen en zich ontwikkelde tot een gadget nieuwssite, leidde tot een besef dat dat misschien niet genoeg was. (Of vervelen we ons gewoon snel, dat kan ook?) TechGirl-zijn voelt completer dan gadgets alleen. Het gaat ook om het leren werken met nieuwe tools en software. Online ethiek. En social media.

De categorieën Lifestyle, Home Tech en Portable bestaan straks niet meer als eigen categorie, maar worden ondergebracht onder dezelfde noemer, namelijk: Gadgets.

De categorie (Social) Media blijft bestaan.

De categorie Werk wordt ondergebracht onder de nieuwe categorie Coding. Van interviews, how-to’s, events en meer… je vindt het allemaal op die pagina terug.

Coding, gadgets & social media

En dat alles onder de noemer van ‘My Digital Lifestyle’! Dus: heeft het ‘iets’ met het internet te maken? Dan kun je het op TechGirl.nl lezen.

Have fun!

Meer verdieping, wat ons betreft. Wat vind jij van deze nieuwe strategie? We zijn benieuwd!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.