Ben jij ook zo dol op die kookvideo’s van Tasty op Facebook? Je ziet stap voor stap hoe een gerecht moet worden klaargemaakt. Leuk voor nieuwe inspiratie, maar ook gewoon vermakelijk om te zien. Mislukt het altijd als jij die gerechten probeert na te maken, of ben je gewoon niet zo goed in koken? Misschien is de Tasty One Top dan wat voor je.

Wat is het?

De One Top is een kookstel met één kookplaat. Deze is gevormd in een vijfhoek en verkrijgbaar in de kleuren zwart en lichtblauw. Er zitten slechts drie knopjes op: een aan/uit-knop en twee knoppen om de temperatuur omhoog of omlaag te kunnen zetten. Ook vind je er lampjes die de temperatuur van de kookplaat aangeeft. ‘Wat is er dan zo speciaal aan?’, hoor ik je al denken. Fair enough. De kookplaat is via Bluetooth te linken aan je smartphone, waardoor je instructies binnen kan krijgen voor het koken.

Tasty app

Wanneer je de kookplaat aan je telefoon hebt gelinkt , kan je een recept kiezen uit de verzameling van zo’n 1.700 Tasty video’s in de app. De Tasty One Top piept en licht op wanneer je door moet gaan naar de volgende stap. Ook past de kookplaat zelf de temperatuur aan tot het juiste punt, elke stap weer. Daar hoef je dus ook niet meer op te letten! Mocht je toch nog een klein beetje uitdaging willen hebben, dan kan je er ook gewoon voor kiezen om in de manual modus te koken: op die manier moet je zelf de temperatuur aanpassen.

Benieuwd naar dit hebbedingetje? Voor $149 heb je er eentje, vanaf november! Let wel even op, want op dit moment is de app alleen nog maar beschikbaar voor iOS.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.