high tech huis

Droom weg in Sofia Vergara’s high tech huis

Sofia Vergara komt misschien niet bijster intelligent over in de sitcom ‘Modern Family’. Gelukkig schuilt er achter deze rol een heel slimme dame. Wist je bijvoorbeeld dat Sofia dol is op tech? Niet omdat ze er zo goed in is, maar wel omdat het haar leven zo makkelijk maakt. Ze wil haar eigen high tech huis inrichten met voice-control en alles kunnen besturen met haar iPhone!

Okay, okay – haar motivatie voor zo’n huis wijst misschien niet direct op veel brains. In een interview met CNET zegt ze: “Ik wil een slim huis waarin ik me niet dom voel, omdat ik met een miljoen afstandsbedieningen moet werken.” Maar eigenlijk is het een heel logische vraag van Sofia. Wie wil er geen robot trainer om te helpen met je work-out? Of een slimme deur die opent op basis van gezichtsherkenning. Super makkelijk als je de sleutel weer eens vergeten bent! Een schattige robot met Duits, Schots of Brits accent is trouwens een musthave voor Sofia.

Wil je het hele interview over Sofia’s high tech huis lezen? Klik dan eens door naar dit CNET artikel.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.