Of je het chatten, appen, whatsappen, wappen, smsen of texten noemt: zo’n beetje iedereen met een smartphone maakt wel gebruik van Whatsapp chats. Whatsapp is de applicatie waarmee je in een keer hele groepen kan voorzien van tekst, emoji en/of video’s en afbeeldingen. Er schijnt van alles te worden bedacht bij de ontwikkelaar. Zo schijnen binnenkort de meest populaire Whatsapp chats bovenin komen te staan en kun je een bericht straks op hetzelfde moment naar meerdere chats verzenden.

Android Police schrijft dat de bovengenoemde mogelijkheden in de laatste béta-versie van de applicatie zitten en dat het dus niet zo lang meer zal duren voordat we zelf ook met deze handige nieuwigheden aan de slag kunnen.

Op dit moment is het nog zo dat de chat waarin het laatst iets is gezegd bovenaan staat, maar dat gaat dus veranderen met dit populariteitsbeleid. Nu zal dat waarschijnlijk niet heel ver uit elkaar liggen; immers is de chat waarin het meest wordt gepraat ook vaak de populairste, maar misschien moeten we dat anders zien. We willen er graag zelf mee aan de slag in ieder geval, want ook bij TechGirl is Whatsapp een veelgebruikte methode om elkaar op de hoogte te houden.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.