Maak van je ‘normale’ koelkast een slimme met de Invoxia Triby

Met de trend dat alles de laatste tijd ‘smart’ moet zijn, kan een slimme koelkast natuurlijk niet achterblijven. Een model zoals de Family Hub koelkast van Samsung  is te verkrijgen vanaf $5,999.99. Een hele hoop geld. Gelukkig is er nu een klein apparaatje waarmee je je huidige koelkast kan omtoveren tot een slimme koelkast: de Invoxia Triby!

Wat is de Invoxia Triby?

De Triby is een apparaat van het bedrijf Invoxia. Dit Franse bedrijf maakte al eerder slimme telefonie- en speakersystemen. De Triby kan je door middel van magnetisme aan je koelkast plakken. Op deze manier kan het een aantal slimme functies toevoegen aan je keuken.

Wat kan je er allemaal mee?

Met de Invoxia Triby kan je bijvoorbeeld berichten achterlaten voor familieleden. Dit kan door je bericht op het apparaat zelf in te spreken of door het met je telefoon naar de Triby toe te sturen. Ook kan je via de speciale app notities maken die vervolgens op het 2,9 inch display getoond worden. Verder kan je nog draadloos telefoongesprekken via WiFi voeren. Op het apparaat zitten telefoonknoppen waarmee je direct kan bellen. De Triby heeft een microfoonbereik van 5 meter, dus overal in de keuken ben je goed te verstaan.

Ingebouwde radio

Hiernaast is de Invoxia Triby ook voorzien van geïntegreerde speakers van Vivo Acoustics, waardoor het dus ook een draagbare muziekspeler is. Op deze manier heb je gelijk goede muziek in je keuken. Je kan muziek afspelen van onder andere Spotify of je eigen telefoon.

Ondersteuning van Alexa

Naast de al genoemde functies van het apparaat, is de Invoxia Triby nog uitgerust met ondersteuning van Alexa. Deze spraak assistent van Amazon zorgt ervoor dat je je slimme koelkast met je stem kan gebruiken. Zo kan je tijdens het koken gewoon tegen het apparaat praten, mensen opbellen of muziek opzetten.

Een super handig apparaat dus, als je het mij vraagt! De Invoxia Triby is hier te koop en kost maar $200. Hiermee krijg je dus toch een beetje de lusten van een slimme koelkast, maar hoef je er niet zo’n smak geld voor te betalen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.