Maak van je iPhone een action camera

Op reis ook al de gekste dingen meegemaakt? Helaas blijft het vaak bij verhalen; je camera heb je niet altijd bij de hand en je dure iPhone laat je liever in je binnenzak steken. Tegenwoordig zet men dan de stap naar een kleine action-cam of GoPro.

Geen zin in een extra hebbeding? Optrix is het volledig met je eens; je iPhone heeft al een geweldige camera. Daarom brachten ze een oersterke case op de markt voor zowel de iPhone 5(s, SE) en 6(s).

Kenmerken

  • waterdichte behuizing (tot 4,5m)
  • military-grade schokbestendig (tot 6,1m)
  • verwisselbare lenzen
  • verschillende mounts (chest mount, suction cup, bike-mount, helmet mount)
  • extra accessoires (monopod, wrist float, remote, tripod, case)

Fotolenzen

Je hebt de keuze tussen verschillende lenzen om je filmcreaties net dat extra te geven. Zo heb je de gegeerde fisheye lens, de macro, telephoto, wide-angle en low profile lens. Je kan deze makkelijk wisselen door de lens van de case te schroeven.

Die hard case

In San Francisco, California, had een man bijna een hartverzakking toen een sterke golf zijn iPhone uit z’n handen sloeg. De stroming had het toestel 4 mijl verder op een strand gedropt, joepie… Een week later was het toestel terug in zijn bezit dankzij de eerlijke vinder. Het moraal van het verhaal; de Optrix behuizing was geheel intact gebleven tijdens het avontuur. Eind goed, al goed. 😀

MobileMobile

Waar te koop?

Momenteel zijn er niet al te veel winkels in België of Nederland die deze gadget bezitten, vooral online aanbieders als Bol en Fonq. Zie je hem liever in levende lijve dan weet ik dat je eens een kijkje kunt nemen in een van de Leapp winkels, hier ontdekte ik dit fijne product!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.