bron: http://getfinn.com/

Maak van elke smartphone je fietsnavigatiesysteem met “Finn”!

Ben je student, fanatieke fietser, toerist of gewoonweg snel verdwaald met de fiets? Had je graag een fietsnavigatiesysteem maar heb je de 200 euro er niet voor over? Dit is zeer begrijpelijk en helemaal niet nodig als je in het bezit bent van een smartphone. Tegenwoordig kan je zo goed als alles vervangen door een app, van zaklamp tot rekenmachine en van je boodschappenlijst tot je persoonlijke fitnesscoach. Het is allemaal mogelijk, en dit vaak gratis!

Navigatie

Iedereen is zich wel bekend met Google Maps, maar velen nog niet met Google Navigation. In het begin waren deze 2 afzonderlijk gescheiden maar na de recente update heeft Google ze samengevoegd, wat veel gebruiksvriendelijker is dan voorheen. Het is een gratis navigatiesysteem voor zowel Android, WindowsPhone als iOS dat de gebruiker kan raadplegen bij het zoeken van een locatie d.m.v. een GPS-signaal. Wil je graag de weg weten tijdens het fietsen, dan moet je een manier vinden om je gsm op je stuur te monteren, want om de hoek even stoppen om te kijken waar je bent is tijdrovend.

Universele montage

BikeCityGuide kwam onlangs met een leuke gadget op de markt, “Finn”. Finn is volledig gemaakt uit duurzame silicone die heel uitrekbaar is zonder scheurtjes te veroorzaken na veelvoudig gebruik. Nadat je de handige instructies gevolgd hebt, zie je al meteen dat het er goed stevig op zit. Mensen met een grote “phablet” (phone + tablet) ,zoals de Galaxy Note 2 en 3 van Samsung, moeten zich geen zorgen maken, het rekt voldoende ver uit en houdt de smartphone strak op zijn plaats. Wel is het af te raden boven deze schermdimenties te gaan, voor een 8 inch tablet is het te klein en dus niet geschikt!

Korte review

Naar mijn mening is het een superhandig iets. Het heeft me goed op weg geholpen in mijn nieuwe studentenstad Gent, en dit voor een zeer voordelig prijsje vergeleken met andere concurrenten. Omdat het zo soepel is, is het handig weg te bergen in je jaszak of je tas. Toevallig ontdekte ik dit product toen ik op zoek was naar een gsmhouder voor mijn immense Note 2.
Elke dag was ik de weg kwijt onderweg naar mijn 5 verschillende campussen, totdat ik deze aankreeg!

MobileMobile

De levertijd bedroeg ruim een weekje, wat niet al te slecht is voor een levering uit Oostenrijk. Dankzij bijgeleverde instructies heb je het bevestigen snel onder de knie en merk je hoe veilig het product is desondanks de flexibiliteit.
Ik zou het alvast aan iedereen aanbevelen.

bron: http://getfinn.com/
bron: http://getfinn.com/

Deze gadget is alleen online te bestellen via de fabrikant op  getfinn.com
Het is leverbaar binnen Europa voor maar 12 euro met gratis verzending.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.