rainy pot

Let it rain, Rainy Pot!

Ben jij een plantenliefhebber, maar vind je al die potjes in je vensterbank ook maar saai? Check dan deze Rainy Pot! Super cute, maar ook hartstikke handig. Binnen planten watergeven was nog nooit zo makkelijk!

De Rainy Pot hang je makkelijk op aan je muur. Hij ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens hartstikke functioneel. Binnenplanten hebben van nature een zwakke wortel en kunnen lastig omgaan met een overvloed aan water. Een gieter is dan natuurlijk een oplossing om gedoseerder water te geven. Maar door de grootte van zo’n gieterkop ligt de helft van je water er ook zo naast.. De Rainy Pot lost dit makkelijk op. Je giet water in het wolkje, en het wolkje drupt net als een regenwolk het water gelijkmatig verdeeld over je plantje.

MobileMobile

Heb je een teveel aan water in je potje zitten, dan laat je dit er zo aan de onderkant weer uit lopen. Trek even een dopje los en het water valt zo in een bekertje. Met de Rainy Pot haal je een klein beetje natuur terug in je huis. Je eigen regenwolk aan je muur hebben hangen, wat wil je nog meer?

Gaaf toch! Wat vind jij ervan?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.