Guirlande, kerstverlichting en foto's

Lekker knus met deze kerstverlichting voor je raam

Wij houden van de feestdagen! De sfeer en de gezelligheid, het samenzijn (liever fysiek dan digitaal, maar ach) en de aankleding van ’t huis in de donkere dagen. En wat is er nu ook leuker dan ’s avonds een wandeling maken en overal rond te kijken naar hoe iedereen z’n huis heeft versiert? Inclusief natuurlijk kerstverlichting voor ’t raam: want hallo magisch glitterende sneeuwvlokjes.

Van lichtkettingen tot kerststerren en -kransen: tijdens de feestdagen zie je in een heleboel ramen mooie kerstverlichting hangen. Gelukkig is er een breed scala aan kerstverlichting voor je raam te vinden.

1. Sterrengordijn: een feestelijke binnenkijker

Creëer je eigen sterrenhemel tijdens de kerst met dit LED sterrengordijn (voor binnen én buiten!). Met een lengte van 2,5m kom je niks tekort voor je raam of voortuin. Je kunt de verlichting gebruiken op stroom, maar ook op batterijen.

2. IJspegel lichtgordijn: sfeervol koud

Deze ijspegelverlichting (van maar liefst 6 meter lang!) siert je gehele huis. Hang ‘m rondom je raam of langs je balkon en verander je tuin binnen no-time in winterse sferen. Het zijn LED-lampjes, maar de kleur is warm.

3. Een ster voor je raam: simpel en sierlijk

Met deze feestelijke ster van Konst Smide haal je simpele, maar elegante kerstverlichting voor je raam. De ster is te gebruiken op batterijen, dus je hebt geen ‘gedoe’ met bekabeling.

Natuurlijk heb je ook nog allerlei andere varianten, zoals bijvoorbeeld sneeuwmannen, kerstklokjes en gekleurde lichtslangen.

MobileMobile

Hang jij kerstverlichting voor je raam? En zo ja, wat dan? Laat ’t weten in de comments of tag ons via Instagram @TechGirlNL.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.