Krokante champignons uit de Airfryer – YES or NO?

Dit is alweer de laatste aflevering van Anke’s Airfryer Avonturen. Ons maanddossier over ‘Food Tech‘ zit er namelijk op. Maar niet voordat ik de voltallige eindredactie krokante champignons voer… achteraf gezien misschien niet het slimste idee, want wat als ze beiden ziek raken van mijn eten? Aaargh! Je ziet de uitkomst in bovenstaande video…

Ingrediënten

  • bloem
  • knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper
  • oregano
  • bakpoeder
  • water
  • champignons
  • broodkruimels

Recept voor krokante champignons

  • je doet de bloem, specerijen en bakpoeder bij elkaar
  • doe er wat water bij, zodat het mengsel goed vloeibaar is
  • dompel de champignons goed in het mengsel
  • en sprenkel er daarna flink wat broodkruimels overheen
  • doe de champignons op 200 graden en 10 minuten in de Airfryer

Dat was ‘m: de laatste aflevering van Anke’s Airfryer Avonturen! Kijk ook zeker naar de andere afleveringen. Van Big Mac loempia tot caprese broodje en we mogen het chocotoetje-fiasco niet vergeten natuurlijk.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.