“Robotisering bedreigt miljoenen banen”, zo citeer ik de NOS hier. Persoonlijk denk ik dat er wel het een en ander verandert, maar het schept natuurlijk ook nieuwe arbeidskansen. Wie zich openstelt voor technologie en zich durft aan te passen, komt er wel. Secretaresses die graag met hun tijd mee willen gaan, leren tijdens het Tech Savvy Assistant Event hoe ze zelf met deze veranderingen kunnen omgaan.

14 juni 2018

Op ieder kantoor is er verandering in de vorm van nieuwe technologieën, andere vaardigheden en ontwikkelingen. Eng misschien, maar stilzitten heeft geen zin: kruip uit je schulp en laat jezelf zien, maak nieuwe vaardigheden eigen en omarm nieuwe technologie om te kijken waar winst te halen valt.

De tijd blijft vragen om verandering. De secretaresse wil altijd in control zijn, van alles op de hoogte zijn, maar dit terrein is voor de meesten nieuw (voor wie niet 😉 ). Door middel van verschillende lezingen worden secretaresses geïnformeerd over nieuwe manieren van werken en kansen en bedreigingen. Het is de bedoeling nieuwsgierigheid te wekken en concrete tips en handvatten mee te geven om zelf verder kunnen. Op naar meer Tech Savvy Assistants!

TechGirl talk

Yes, ook ik ben aanwezig! Op 14 juni ga ik je van alles vertellen over werken in de cloud. Wat is het precies? En hoe gebruik je het? En ook vragen over uitgelekte foto’s bespreek ik uiteraard met de aanwezigen. Wat kun je daaraan doen?

Kom dus ook!

Tickets zijn verkrijgbaar via de website Secretary.nl. Tip van de organisatie: als je het programma zelf betaalt, kun je tot bijna 50% van de studiekosten terugvragen aan de Belastingdienst!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.