iPad mini hoes
De iPad mini hoes in verkrijgbaar in vier verschillende motieven/kleuren.

Cover your iPad mini with happiness!

Ja, heb jij hem al? De nieuwe iPad mini? Dan ben je er vast heel blij mee. En iets waar je zo gelukkig mee bent, moet je goed beschermen. Dat weet jij ook. Bijvoorbeeld tegen krassen of strepen. Protectie bied je bijvoorbeeld met de nieuwe iPad mini hoes van Studio 117.

Een product dat je nieuw uit de verpakking haalt, wil je het liefst zo lang mogelijk mooi houden. Je wilt het best beschermen, maar dan wel op een ietwat frivole manier. In een leuke hoes bijvoorbeeld. Eentje die goed omsluit. En die bij je persoonlijkheid past.

Studio 117 heeft hier goed over nagedacht: ze komt met vier nieuwe hoezen op de markt voor je iPad mini. De hoezen ‘Love’, ‘Blue Love’, ‘Blue Stripes’ en ‘Retro’ zijn met de hand gemaakt door ontwerpster Wendy de Haan. Fijn ook, dat je de hoes kunt afsluiten met een klepje en een elastieken band, zodat je iPad mini er niet uitvalt.

De Studio 117 iPad mini hoezen zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van €27,50. Kijk voor meer informatie op de website.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.