s view cover
Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Welke zou jij graag winnen?

Kleurrijk het nieuwe jaar in met je smartphone

Zes van de tien mobiele telefoonbezitters gebruiken een beschermhoesje, blijkt uit recent onderzoek van Multiscope. Vaak zijn die niet erg handig in gebruik. Word je gebeld, krijg je dat ding niet uit het hoesje. Of: wil je snel kijken hoe laat het is, moet je dat irritante klepje weer opzij doen. Nee, dat kan makkelijker. Bijvoorbeeld met de S View Covers voor Samsung smartphones.

De S View Cover heeft een ‘raampje’ waardoor je zicht hebt op het scherm van je smartphone. Zo weet je altijd wat er speelt. En weet je wat het leuke is? Door de cover te openen, gaat het display aan. Doe je hem dicht dan dimt hij automatisch. Telefoontjes aannemen of weigeren kan ook via de slimme uitsparing. Gemakkelijk, veilig en stijlvol. De S View Cover beschermt bovendien tegen krassen en valschade, en doet dat in de kleur die bij jou past: van paars naar groen en blauw tot oranje.

MobileMobile

De volgende toestellen zijn geschikt voor de S View Cover:

  • Galaxy Note 3 (met sneltoetsen voor muziek en foto’s)
    + (mogelijkheden voor draadloos opladen i.c.m. Samsung charging pad)
  • Galaxy S4
  • Galaxy S4 Mini
  • Galaxy Mega 6.3

De S View Covers zijn verkrijgbaar voor een prijs vanaf 40 euro. Maarrrrrr… opgelet! Je kunt er ook een winnen!

Wij mogen deze week drie exemplaren weggeven die geschikt zijn voor de Galaxy Note 3! Geef in dit Facebook-bericht aan welke kleur jij het mooist vindt voor de S View Cover. Dit kan nog tot en met woensdag 22 januari. Op 23 januari maken we de winnaars bekend. Share je de actie? Dan maak je natuurlijk extra kans.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.