Populaire Galaxy S III krijgt kleinere variant

De Samsung Galaxy S III is zonder twijfel één van de populairste smartphones dit jaar. Ik vind het zelf ook een i-de-aal toestel, maar de grootte verveelt me eigenlijk wel. Het is nou niet bepaald een telefoon die je met gemak in je broekzak stopt. Goed nieuws (voor mij) dus, dat de kleine Galaxy S III mini word uitgebracht.

Kleine Galaxy S III

Klein, maar fijn. Zo lijkt de nieuwste telg van de Galaxy-lijn te zijn. Want ondanks zijn grootte (of moet ik zeggen, “kleinte”) heeft de mini heel wat onder de motorkap zitten. Zo maakt hij gebruik van het Android 4.1 besturingssysteem waardoor je beschikt over de allernieuwste games op je telefoon. En dankzij de dual-core processor kan hij krachtig presteren bij intensief multimedia gebruik. Je wilt toch niet dat je telefoon minutenlang moet laden voor je verder kunt gaan in de chat? Of tijdens dat gave spel? En wat te denken van die gave kiekjes die je met de camera maakt? Gelukkig kun je die snel, en helder, op het super amoled scherm bekijken.

Music Hub

Nog een hartstikke gave feature van de smartphone; de kleine Galaxy S III mini biedt toegang tot Music Hub. Via deze exclusieve App kun je meer dan 18 miljoen songs luisteren en/of downloaden. Heerlijk voor als je fijn wilt relaxen!

Prijs

De Samsung Galaxy S III mini is niet alleen kleiner qua formaat; ook is hij beschikbaar met een kleiner budget. Desalniettemin leg je er nog een behoorlijke duit voor neer; voor 379 euro kun je hem binnenkort in de winkels vinden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.