Vergeet jij ook altijd welke wijn je ook alweer lekker vindt? Of drink je wel eens wijn en vraag je je af wat voor wijn het precies is? Er is nu een tool die jou gaat helpen met het kiezen en onthouden van je wijnen. Deze wijn scanner onthoudt namelijk alle kenmerken van wijnen die jij lekker vindt. Op die manier raadt ‘ie je altijd een goede fles wijn aan!┬á

Scannen

Drink je een goed glas wijn, maar weet je niet zo goed welke wijn het is? Houd dan de wijn scanner even in je glas. De scanner maakt een analyse van de ingredi├źnten en kenmerken van de wijn, en stuurt dit profiel op naar je smartphone. Vervolgens kan je de wijn een cijfer geven. Ook als je wel weet welke wijn het is, is het goed om dit een paar keer te doen. Op deze manier worden kenmerken en profielen opgeslagen, waarvan jij kan aangeven of je ze lekker vindt of niet.

Database

Doordat jij telkens hebt aangegeven welke kenmerken je wel of niet lekker vindt, bouw je een database op. Sta je in de slijterij, en sta je op het punt een fles wijn te kopen, gebruik dan je app eens. De app controleert of de kenmerken van de wijn die je wilt gaan kopen, overeenkomen met jouw smaakprofiel. Zo voorkom je miskopen!

Pfoe, je mag toch nog wel even flink in de buidel tasten voor dat perfecte wijntje. De wijn scanner gaat voor zo’n 99 euro over de toonbank. Op dit moment is de MyOeno wijn scanner uitverkocht, helaas. Maar houd de website vooral in de gaten!

 

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.