Kids slopen mijn smartphone ondanks stevige iPhone 6 case

7.2

Okay, fair enough. De dame en heer uit deze video gingen heel brutaal met mijn smartphone om. Dat is trouwens mijn eigen schuld: ze kregen opdracht om de gadget met iPhone 6 case eens flink onder handen te nemen. Alles voor de test, nietwaar?

Natuurlijk was het niet de bedoeling om de smartphone zo aan diggelen te meppen. Maar als je een knuppel bij het testpakket geleverd krijgt, dan ga je nou eenmaal rucksichlos aan de slag. Oepsie! Mijn nichtje schrok wel even toen ze het resultaat zag… de Gear4 D3O case heeft niet helemaal geholpen bij het levend houden van de telefoon. Het scherm ligt aan diggelen. Maarrr… de iPhone doet het nog steeds. En da’s bijzonder na dit slagveld.

Een nuance is op zijn plaats: zulk gebruik als in de video verwacht ik niet van jou. Een keer vallen of botsen, nou ja, dat kan gebeuren. Maar dit was wel erg extreem…

Qua design van de iPhone 6 case zijn we ook niet ontevreden trouwens. Het doorzichtige hoesje voelt erg sterk aan. De speciale laag in de rand van de case is misschien niet de kleur die iedereen mooi vindt, maar dat geeft niet. Dankzij het doorzichtige laagje kun je jouw smartphone prima customizen by the way. Eerder maakten we al een video hoe je jouw iPhone pimpen kunt!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.