Sinterklaas is het weer het land uit. Je hebt weer kilo’s pepernoten gegeten en de nodige chocoladeletters zijn op.  En dit hebben je tanden ook gemerkt.  Misschien tijd om wat meer aandacht te besteden aan je gebit. Je kunt natuurlijk tandenpoetsen met de tandenborstel die je nu hebt. Maar je kan het ook doen met een tandenborstel die dingen ziet die jij niet ziet. Een tandenborstel die het advies van de tandartsen volgt. Dat is natuurlijk wel erg handig. Maar hoe kan dit nou? Heel simpel: met een app en met je smartphone.

Ja, met een app!

Even voor de duidelijkheid: ik heb het over de tandenborstel de Oral-B Genius 9000 White.  Samen met de Oral–B app poets jij je tanden op een manier waar tandartsen heel erg blij mee zijn. Door de handige functies zoals positiedetectie, een bewegingssensor en videoherkenning via de camera van je smartphone slaat de Oral-B tandenborstel nooit meer een zone in je mond over. De app geeft je zelfs even een seintje als je een stukje vergeet.

Psst… even een tip: meer specificaties van deze Oral-B tandenborstel staan hier.

Bovendien zorgt de app ervoor dat je nooit meer te lang en te hard poetst. Naast dit heeft deze
Oral-B tandenborstel zelf een handige timer waarop je kunt zien hoe lang je nog moet poetsen. Kortom: je kan met een goed gevoel naar je tandarts gaan!

En jij maakte kans om zo’n Oral-B tandenborstel te winnen!

Daarvoor deed je het volgende:

– Plaats onder dit artikel de reden waarom jij een Oral-B  Genius 9000 White moet winnen

De winnaar is geworden…
Ilse! Omdat ik me stiekem wel kan herkennen in ‘het mentaal klaar zijn’ met tandenpoetsen, haha. En het was één van de meest originele reacties op de prijsactie. (We nemen snel contact met haar op)

Op prijsvragen zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

* De kleur die de tandenborstel in de afbeelding van deze pagina heeft (zwart) komt niet overeen met de tandenborstel die de winnaar krijgt, die krijgt namelijk een witte tandenborstel.

Gerelateerde berichten

13 reacties

 1. Sarah

  Ik zou de oralb 9000 graag winnen omdat de app je helpt niks over te slaan met poetsen en zo je poetsgewoonten bij te houden

  Beantwoorden
 2. Joyce Pots

  waarom moet ik een Oral-B Genius 9000 White winnen?

  omdat de tandarts daar vast minder blij van wordt als hij mij een rekening stuurt.. maar ik ook minder vaak er naar toe zou moeten en ik dus uiteindelijk heel gelukkig daarvan ga worden (en minder kosten en een mooie goede tandenborstel en meer vrije tijd 😉 )

  Bovendien ben ik wel nieuwsgierig of deze tandenborstel in combinatie met de app echt door heeft of ik iets vergeet..
  kijken of hij al de chocoladeresten van mijn tanden kan krijgen want ik heb nog wat chocoladeletters over van sinterklaas.. wel super lief natuurlijk! en lekker 😀
  maar ja daarom dus 😛

  Beantwoorden
  • Hasna boumaaza

   Deze tandenborstel zou ideaal zijn voor mij aangezien ik slechtziend ben en dus gauw niet weet of ik goed gepoetst heb.. deze tandenborstel zou mij zekerheid bieden! Daarnaast heb ik mijn tandarts te vaak gezien de laatste jaren hahaha

   Beantwoorden
 3. Mirko

  Ondanks dat ik geen techgirl ben, houd ik van gadgets. Laat mijn tandenborstel dat nou net niet zijn. Ga je op vakantie dan vergeet je nooit je gadgets. Wel je tandenborstel (jup, altijd). Als ik deze Oral-b tandenborstel win, weet ik wat ik het als eerste pak! Inderdaad, de etui om mijn tandenborstel in mee te nemen! Nu de tandenborstel zelf niet vergeten…

  Beantwoorden
 4. moniek de vaan

  Wat een GEWELDIGE actie !!
  Ik zou heel graag deze elektrische tandenborstel gaan gebruiken.
  Onze dochter heeft een beugel gekregen , en daarbij goed poets advies!
  Nu heeft ze daar ook als “controle” de roze tabletjes bij gekregen.
  Ik dacht zal ook eens kijken met zo’n roze tabletje of ik zelf wel goed mijn tanden poets….. en helaas er was bij mij best veel ROZE 🙁
  Vanaf dat moment ben ik natuurlijk wel beter gaan poetsen, maar met deze elektrische borstel bereik ik vast het beste en schoonste resultaat!! =D Ik ga héél hard DUIMEN draaien , Want deze prijs is zéér WELKOM in huize de Vaan.

  Beantwoorden
 5. Amber Claudette

  Ik ben nog steeds in de gelukkige omstandigheid dat ik geen gaatjes heb, maar sinds mijn verstandskiezen zijn doorgekomen ( ik had ze ook liever helemaal niet gehad) en het gewoon wat “krapper” in mijn mond is geworden, heeft mijn tandarts wel een waarschuwing gegeven, dat ik wel heel serieus moet blijven poetsen, óók op de moeilijke plekjes, wil ik zonder gaatjes blijven.
  Nou dat wil ik heel graag blojven proberen met deze geniale tandenborstel

  Beantwoorden
 6. Diane Dekker

  Ik zou graag deze Oral B winnen omdat ik altijd haast heb! Maakt niet uit wat ik doe, ik ben altijd gehaast! Dan sla ik weer een stuk over of ik druk veel te hard en daar gast deze Oral B mij bij helpen! Met de timer en de app weet ik precies wanneer ik klaar ben en of ik alles heb gehad en dat ik rustiger aan moet doen! Beter voor mijn gebit en beter voor mijn hart 😉

  Beantwoorden
 7. Monique Heijnemans

  Ooooo heel graag!!!De Oral-B Genius 9000 zou voor mij echt geweldig zijn als ultieme hulp om mijn mond tanden en tandvlees gezond te houden/maken.Waarom ik hem zo graag wil hebben?!Met deze app weet ik waar de nodige aanda5op gevestigd moet worden bedoel daarmee de plekjes niet vergeten die je snel over het hoofd ziet!Ik heb door mijn chronische q-koorts en gebruik van vele medicijnen en vooral ook de extreme vermoeidheid last van parodontitis het tandvlees is dus heel gevoelig en ontstoken door de vermoeidheid.De tanden hebben veel te lijden gehad door alle antibioticakuren.Ik zie dus meer dan een normaal mens de tandarts en mondhygiëniste.Ik wil namelijk mijn gebit behouden en er alle zorg voor dragen!Zo belangrijk je tanden!Deze tandenborstel zou mij zoveel helpen en stimuleren om mijn mond optimaal zover het voor mij mogelijk is gezond te houden.Ik ben heel nieuwsgierig en enthousiast!Ik ga duimen!

  Beantwoorden
 8. Deborah

  Ik wou iets leuks typen, maar na de reacties gelezen te hebben gun ik hem Hasna gewoon veel meer. Ik hoop dat zij hem wint! ( en ik ken haar niet)

  Beantwoorden
 9. Nancy van der kamp

  Ik wil graag winnen omdat, mijn oude elektrische tandenborstel is overleden en ik nog geen geld had om een goede mooie nieuwe te kopen. Deze zou perfect zijn, zeker omdat alles bij te houden is met een handige app. Bovendien moet ik bij mijn functie als assistent filiaalleidster altijd met een mooie glimlach voor de dag komen en deze tandenborstel doet me ook nog eens laten stralen! Ik zou Hey geweldig vinden…sinterklaas heeft mij ook al overgeslagen en op cadeautjes van de kerstman hoef ik ook niet te rekenen Dus laat dit dan maar mijn cadeautje zijn

  Beantwoorden
 10. Dusty Assen

  Deze tandenborstel zou ik heel graag willen winnen omdat ik heel panisch en paranoïde ben met mijn gebit sinds ik de laatste keer 4 verdovingen heb gehad voor 6 gaatjes. Terwijl ik dacht normaal goed te poetsen met een hand tandenborstel (2 keer per dag + flossen). De tandarts heeft mij aangeraden om een elektrische tandenborstel aan te schaffen. Daarom zou deze tandenborstel perfect voor mij zijn en hoop ik hem heel graag te winnen. Ik wil namelijk nooit meer zoveel gaatjes hebben.

  Beantwoorden
 11. Ilse

  Ik zou graag deze Oral B tandenborstel willen winnen omdat ik dan motivatie heb om een dagelijks routineklusje als deze toch maar weer te gaan doen! Ik ben er altijd na 30 seconden mentaal wel klaar mee, maar hiermee wordt het veel leuker om je tanden te poetsen. Ik zie het helemaal voor me haha!

  Beantwoorden
 12. Lucie

  Ik win nooit iets. Daarom.

  Ik ben niet slechtziend (met lenzen in gaat het prima), ik heb geen geldtekort (gelukkig heb ik werk dat ook nog best leuk is, mijn mentorklas is dit jaar 1A en zij doen allemaal technasium!), ik heb geen beugel (een beetje scheef mogen tanden best zijn, als het maar geen problemen oplevert) en ik heb eigenlijk ook in mijn leven pas 3 gaatjes gehad.

  Maar ik win nooit iets.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.