JBL Reflect Mini NC door sporters gedragen

JBL Reflect Mini NC: fijne oordopjes met lekker veel bass

JBL houdt van een flinke bass. Dat merk je in hun bluetoothspeakers, maar gelukkig ook in de oordopjes. Toen TechGirl Jenny de JBL Reflect Mini NC mocht reviewen was ze dan ook extra blij dat er net een nieuw album van Drake uit was. Hebben ze het waargemaakt?

Als je de JBL Reflect Mini NC voor het eerst ziet, dan denk je: wat zitten er een gekke vleugels aan deze oordopjes. Doe je ze echter in je oor, dan is het meteen duidelijk waar die voor dienen: grip. JBL wil graag dat je deze oordopjes gebruikt om lekker mee te gaan sporten. Ze kunnen dan ook goed tegen water, dus als je wat zweet dan is dat geen probleem. Zorg wel dat je ze daarna goed schoonmaakt, want zweet is natuurlijk niet helemaal hetzelfde als water.

JBL Reflect Mini NC

Ik vind de oordopjes er mooi uitzien. De case is wel aan de grote kant, zeker vergeleken met andere JBL-oordopjes. Een leuk, sportief detail is het koordje wat eraan zit, al vond ik het jammer dat dat koordje na één keer gebruiken heeft losgelaten, waardoor het net lijkt alsof ik een muis in mijn handen heb als ik mijn case draag. Ik denk dat het een klein fabrieksfoutje is geweest, want ik heb het draadje eigenlijk nergens voor gebruikt, hij liet gewoon uit het niets los.

Geen ramp verder, ik hang mijn oordopjescase meestal niet aan mijn tas, die wordt er gewoon los ingegooid. Het gaat er uiteindelijk om hoe de oordopjes klinken en dat is heel goed. Die bass is zo heerlijk, je kunt meteen volledig uitzonen als je ze in je oren hebt geprikt. Wat daarbij helpt is de actieve noise cancelling met smart ambient, wat ervoor zorgt dat je in het vliegtuig in een oase van rust zit, ook met een huilende baby aan boord.

Lange afspeeltijd

De speelduur van de in-ears is ook erg goed. De afspeeltijd is 21 uur: eerst 7 uur op de oordopjes zelf, daarna nog 14 uur dankzij de oplaadcase. Kortom, je kunt heel lang doen met één keer in het stopcontact en dat is heel erg fijn. Ik heb zo vaak dat ik oordopjes uit mijn tas haal die op zijn: daar heb je met de JBL Reflect Mini NC minder snel last van, omdat ze lekker lang mee gaan. Ook als je ze echt lang geleden hebt opgeladen: zodra ze maar in hun case zitten, kun je er ook na weken weer prima op door luisteren.

MobileMobile

Het geluid van deze oordopjes is echt heel goed. Ook als je klassieke muziek wil luisteren. Het geluid klinkt heel vol en rijk en de oordopjes zitten goed in je oor en blijven ook goed in je oor zitten. Kortom, ik kon Drake overal mee naartoe nemen en hij klonk geweldig!

Overweeg je oordopjes en ben je een sportief type, dan zijn dit mooie oordopjes om voor te kiezen. Ze zijn met 120 euro in aankoopprijs wel wat duur, maar mijn ervaring is dat oordopjes rond het prijspunt van 100 euro echt veel beter zijn dan oordopjes die meer rond de 50 euro zweven. 

JBL Reflect Mini NC door sporters gedragen
Pluspunten
Zitten heel comfy
Lekker geluid
Minder positief
Doosje is wat groot
Koordje niet goed bevestigd
8.6

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.