JBL

JBL introduceert oortjes met luchtgeleiding: met Soundgear Sense niet meer afgesloten

JBL heeft zijn eerste draadloze open-ear earbuds gepresenteerd: het zijn de JBL Soundgear Sense-oordopjes. Je luisterervaring zou volledig transformeren dankzij de 16,2 mm drivers en in combinatie met het basversterkend algoritme ontstaat zo het JBL Signature Sound. Je kunt zowel de wereld om je heen horen, als de muziek die je graag luistert. Je hebt dus niks in de ingang van je oor zitten, maar eigenlijk een soort speakertje aan de zijkant dat de audio heel specifiek je oor in blaast.

JBL Soundgear Sense

De oordopjes hebben een haak en kunnen op jouw oor worden aangepast om het draagcomfort te verhogen. Het idee is dat ze rusten op de ronding van je oor en dat er daardoor geen geluid ontsnapt. Ook is je privacy beschermd, belooft het audiomerk. De oortjes zitten stevig, maar comfortabel en kunnen daarom zowel bij buitenactiviteiten als op kantoor worden gebruikt. Dankzij meerpuntsconnectiviteit kun je ze bovendien aan verschillende techgadgets linken. 

JBL

Telefoongesprekken of meetings houden met de oortjes kan ook: er zitten vier microfoons in. Dankzij de iP54-rating kun je dat zelfs doen terwijl je sport of in de regen loopt. Wil je echt flink gaan sporten, dan is er een afneembare nekband beschikbaar om te zorgen dat de oortjes echt op hun plek blijven zitten. Qua batterijduur mag je rekenen op een werkiung van 6 uur, plus 18 uur via laden met de case. Soundgear Sense is vanaf 31 augustus beschikbaar in zwart en wit en kost 149,99 euro. 

JBL

JBL PartyBox Ultimate

JBL staat vooral bekend als het jonge merk van Harman Kardon en dan in het bijzonder zijn partyspeakers. Van de grootste variant is nu een nieuw exemplaar aangekondigd, namelijk de PartyBox Ultimate. Hij heeft wifi, Dolby Atmos en hij kan een lichtshow geven in cirkelvorm en heeft bovendien kleine stroboscooplampjes om het feest compleet te maken. De speaker heeft JBL Original Pro Sound, maar dus ook die Dolby Atmos om een flink geweld aan kwaliteitsaudio te laten horen. De speaker heeft dubbele drivers, dubbele tweeters en dubbele subwoofers van 9 inch. 

Wat een van de irritante dingen is aan luisteren op een speaker, dat is dat het even stil is als je een bericht krijgt (of juist niet, en je hoort heel hard je notificatiegeluid). Je kunt zonder onderbroken te worden luisteren door de wifiverbinding: dat scheelt. En voor de gangmakers is er ook de JBL PartyPad aan de bovenkant van de speaker waarin je door te tikken, vast te houden en te schuiven de hele nacht de deejay kunt uithangen met allerlei geluidseffecten. De IP-rating is IPX4, dus hij kan tegen spatwater (maar niet tegen stof). De speaker is verkrijgbaar vanaf 31 augustus en kost 1.499 euro. En pas op je oren: hij speelt 40 procent luider af dan welke partyspeaker van JBL dan ook.

JBL

JBL Live 670NC-hoofdtelefoons

JBL komt ook met nieuwe hoofdtelefoons die over-ear en on-ear zijn. De twee nieuwe hoofdtelefoons in de Live-reeks van het merk zijn de 770NC en de 670NC. Ze gebruiken True Adaptive Noise Cancelling en Smart Ambient-technologie, zodat je zowel bewust kunt zijn van je omgeving als je volledig kunt afsluiten.

JBL

De apparaten hebben een JBL Signature Sound dankzij de 40 mm dynamische drivers en ruimtelijke audio is ook beschikbaar via JBL Spatial Sound. Dankzij Bluetooth 5.3 wordt de muziek snel naar je oren gestuurd. Dankzij de beamforming microfoons kun je er ook telefoongesprekken en meetings mee houden. De batterijduur is echter het meest bijzonder: tot 65 uur: en na 5 minuten laden kun je weer 4 uur vooruit.

Deze hoofdtelefoons zijn vanaf 31 augustus beschikbaar en ze zijn er in zwart, wit, blauw en zandsteen. Ze kosten 179,99 euro en 129,99 euro.

JBL

JBL Authentics

We kennen JBL van de moderne, ruige look, maar het gaat nu helemaal retro (‘newstalgia’ noemen ze het ook wel) met een nieuwe wifi-luidspreker die Authentics 500 heet. Het moet een pronkstuk worden voor in de huiskamer en hij mag er dan ouderwets en ietwat jaren ‘70-achtig uitzien, hij kan via wifi en Bluetooth connectie maken. Ook is er Dolby Atmos aanwezig. Er zijn ook JBL Authentics 200 en 300 om je hele huis te voorzien van dezelfde stijl retro-speakers. 

JBL

De 500 is zijn meest indrukwekkende apparaat met drie 1 inch tweeters en drie 2,75 inch midrange woofers. Er is ook een 6,5 inch naar beneden gerichte subwoofer. Het geluid is 270 Watt op 3,1 kanaal en dat moet ervoor zorgen dat je je voelt alsof je vooraan staat bij een concert. De JBL 300 is meer een draagbare speaker, die 8 uur meegaat op een batterij. De 200 is haar kleine broertje met twee 1 inch tweeters en een full-range 5 inch woofer, plus een naar beneden gerichte 6 inch passieve radiator. Er zitten ook spraakassistenten op, om via Google Assistent of Amazon Alexa  je smarthome aan te sturen. Ook kalibreren de speakers steeds, waardoor je altijd goede audiokwaliteit hebt.

De luidsprekers zijn beschikbaar in het zwart vanaf 15 september 2023, maar de prijs ervan is nog onbekend.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.