Sony Xperia Z3

Is er verschil tussen de Xperia Z3 en Z3 Compact?

Vanaf vandaag verkrijgbaar in de winkel: twee nieuwe Sony smartphones. Maarrr… wat is nu eigenlijk het verschil tussen de Xperia Z3 en Z3 Compact? Nou, dat lijkt je alleen in het design terug te vinden. O… en de prijs!

Grootte

De Sony Xperia Z3 is het grootste van de twee met een beeldscherm van 5,2 inches. Daarop kun je beelden in full hd kwaliteit bekijken. De Xperia Z3 is ook het dunst in doorsnee; slechts 7,3 millimeter is hij. De Sony Xperia Z3 Compact daarentegen is niet zo groot (slechts 4,6 inches), maar heeft daarnaast ook een minder beeldscherm. Daarop kun je hd video’s bekijken. Met een doorsnee van 8,6 millimeter is hij nog altijd slank te noemen.

Kleur

De Sony Xperia Z3 is er in het koper, zilvergroen, wit en zwart. De Sony Xperia Z3 Compact is verkrijgbaar in de kleuren zeegroen, oranje, wit en zwart.

Prijs

Er zit een behoorlijk prijsverschil tussen de toestellen. De Xperia Z3 Compact kost 499,- euro terwijl de Z3 649,- euro kost. Wow!

Gelijkenissen

Natuurlijk vind je ook een boel gelijkenissen tussen de smartphones. Even op een rijtje:

  • Waterdicht en stofbestendig
  • Met PS Remote Play
  • Hi-Res Audio, Digital Noise Cancelling en DSEE HX audio opschaling
  • 20.7 megapixel camera met mogelijkheden om in 4K op te nemen

Dit waren de belangrijkste specs! Welk toestel zou jij kiezen?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.