Bobby Tech Anti-Diefstal Rugzak in metro

Is deze anti-diefstal-tas echt niet te jatten?

7.5

Het is alweer een tijd geleden dat XD Design een crowdfund-actie begon voor de productie van haar eerste tas. Binnen no-time was het benodigde bedrag binnen, en werden de tassen gemaakt, uitgeleverd, naar de vaak heel tevreden klanten. En zoals het hoort blijf je dan natuurlijk doorgaan met innoveren, produceren en creëren. En ze hebben niet stilgezeten. Let’s check out their new member… The Bobby Bizz!

Bobby, Bobby en Bobby.

Hun tassen (die allemaal Bobby heten) zijn perfect voor studenten, dagjesmensen en scholieren. Maar een zakelijke tas ontbrak er nog wel aan. Tot nu… het is gelukt om die hele praktische studententas te combineren met een zakelijke uitstraling. Qua uiterlijk is het echt een chique tas geworden. Je gebruikt hem ’s morgens namelijk (als je naar kantoor fietst) als degelijke rugtas, maar zo gauw je je fiets hebt neergezet, verandert hij in een hele nette koffer. Simpel door de schouder-riemen achter een ritsje te verbergen.

Over die schouderriemen gesproken… ook die hebben ze opnieuw uitgevonden: onderaan zit een haak met een cijferslot. Dus in de trein, op kantoor, in de auto, overal kun je je tas vastzetten. Simpel door de riem los te maken, hem ergens doorheen te trekken, en weer vast te zetten. Je hebt nu een code nodig om de tas weer los te maken. Slim bedacht tegen grijpgrage handen!

Anti-dief?

Ik hoor je denken: “Maar als je kwaad wil, dan snij je dat riempje toch gewoon door?” Bij XD design zeggen ze dat hun materialen niet door te snijden of te knippen zijn. Zelf heb ik dit niet durven te proberen, dus dat moeten we dan maar geloven. Het ziet er in ieder geval solide uit. Voor dieven is het sowieso niet makkelijk gemaakt. De ritsen zitten namelijk onder de voering, en aan de achterkant van de tas. In het begin vond ik dat nog even wennen en liepen de ritsen ook een beetje zwaar. Maar de tas is natuurlijk nieuw, dus daar kan het ook aan liggen.

MobileMobile

Net zo handig: deze Bobby is waterdicht en voorzien van een heleboel handige vakjes. Ook zit er een kabeltje in de tas verwerkt om je mobieltje te kunnen opladen. Voeg daar nog wel even zelf een powerbank aan toe. We testten de tas inmiddels al een tijdje, maar iedere keer ontdek je weer iets nieuws.

Ze zijn bij XD design heel slim met de ruimte omgegaan. Je kunt best veel kwijt in de tas. Maar let op: door het design en de gebruikte materialen, is de ruimte ‘beperkt’. Begrijp me niet verkeerd, je kunt er nog best wat in kwijt. Maar in mijn ‘Klassieke’ rugtas propte ik nog weleens een regenjas naar binnen, staken er nog een paar boterhammen uit… Dat zit er bij deze tas niet in. Aan de andere kant, dat zou ook weer slordig staan bij zo’n chique tas.

Prijs

115 euro kost deze tas, en ach… voor die prijs zien we vaker degelijke laptoptassen voorbij komen. Ze zijn er uiteraard ook een stuk goedkoper, maar denk dan ook aan een lager segment.

Conclusie

Ze hebben de tas niet opnieuw uitgevonden bij XD design, maar ze hebben duidelijk wel laten zien dat er met kleine en simpele innovaties veel te verbeteren is. Over de details van de Bobby Bizz lijkt goed nagedacht te zijn. Hou wel even rekening met een iets minder grote opbergruimte 😉

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten