geen WhatsApp berichten meer

iPhone vol? Zo los je dat op! (winactie)

Heb jij dat ook wel eens? Dat je in the heat of the moment een leuke foto wilt maken, en verdorie, de melding verschijnt: opslag van iPhone vol. Of iets dergelijks. Super irritant natuurlijk, want nu moet je eerst een flink aantal items weggooien voor je weer verder kunt schieten. En dat terwijl dat leuke kiekje aan je neus voorbij gaat…

Uitbreiden van iPhone

Hoe minder opslagruimte in je iPhone, des te minder je aan zo’n smartphone hoeft uit te geven. Maar goed, in dit soort momenten kun je er wel eens de balen van hebben natuurlijk. Gelukkig valt het makkelijk op te lossen met een SanDisk iXpand Flash Drive bijvoorbeeld. Het is een handig, klein apparaatje dat je kunt gebruiken om het geheugen van je iPhone uit te breiden. Of voor back-ups van je foto. (Doe dat mensen. Serieus. Ik hoef niet uit te leggen waarom toch?)

iPhone vol? Win uitbreiding!

In deze toffe prijzenweek mochten we al een aantal leuke producten weggeven. Maar nu ook een Flash Drive van SanDisk. Dus wil jij er weer flink tegenaan met het schieten van dé perfecte foto? Doe dan snel mee met het volgende:

MobileMobile

Beschrijf in de comments wat echt een perfect moment was om deze flash drive te hebben. Ben je al jouw foto’s eens kwijtgeraakt, of is de perfecte foto wel eens aan je voorbij te gaan? Of nog een heel andere reden? Laat het weten onder dit artikel.

Deze actie eindigt op donderdag 5 september 2018 om 23.59 uur. Op de actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. We maken één winnaar bekend op vrijdag 6 september 2018. Dit doen we door een DM naar die persoon te sturen. Houd dus goed je spambox in de gaten!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.