iPhone-Home-Screen-Customizen

Zo Customize je jouw iPhone Home Screen!

Met de jaarlijkse update van Apple komen er iedere keer weer interessante features tevoorschijn. Zo ook met de update van iOS 14. Deze update maakt het namelijk mogelijk om je eigen iPhone home screen te customizen naar jouw eigen smaak en stijl. Iets wat wij Apple gebruikers nog niet eerder – op legale wijze – konden doen. 

Direct na de software update zagen we al vele mooie home screens voorbijkomen. De een nog gaver dan de ander. Maar hoe krijgen al die mensen dat nou voor elkaar? In deze vlog neemt TechGirl Caroline je mee in het proces van een iPhone home screen customizen. 

Via de app Shortcuts kan je van elke app op je telefoon een aangepaste versie met een afbeelding naar keuze maken. Hiervoor ga je naar Shortcuts en klik je op het plus icoon rechts bovenin. Klik op ‘Actie toevoegen’, zoek op ‘Open App’ en klik op ‘Kies’ om een app te kiezen die je wilt gebruiken. Klik linksboven op de drie puntjes en voeg de naam van de app toe. Klik daarna op ‘Voeg toe aan Home Screen’. Wanneer je nu op de afbeelding van de app klikt, krijg je de optie om een eigen afbeelding toe te voegen. Kies hier voor een afbeelding die je hebt gedownload of zelf hebt ontworpen. 

MobileMobile

In deze vlog gebruiken we Canva.com voor onze achtergrond en onze iconen. Mocht je bijvoorbeeld Photoshop of InDesign tot je beschikking hebben, dan kan je zelf je eigen achtergrond en iconen ontwerpen.

Daarnaast wordt er ook gebruikgemaakt van de app Widgetsmith om aangepaste widgets te maken. Sinds de lancering van iOS 14 zijn vele apps zoals Widgetsmith te vinden in de App Store. Maak gebruik van de app die jij het meest gebruiksvriendelijk vindt of de app die het beste aansluit op jouw stijl. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten