Bij TechGirl zijn we dol op smartphonehoesjes. En op covers. En op cases. Ach, eigenlijk op alle mooie toebehoren voor je portable device. Daarom vinden we het volgende initiatief zo leuk; Studio117 start met de verkoop van vrolijke 3D geprinte iPhone cases. En voor iedereen is er een leuk extraatje; mooie matching wallpapers. De eerste designs zijn van de Nederlandse ontwerper Evelien Lulofs.

Studio117, bekend van de iPhonehoesjes van stof, breidt de collectie uit met 3D geprinte iPhone cases. Wendy de Haan: “Er zijn maar weinig iPhone cases waar je een blij gevoel van krijgt. Daar wil ik verandering in brengen. Bij Studio117 vindt je iPhone cases van Nederlandse ontwerpers die net even origineler zijn. Echte eyecandy voor je iPhone.”

Kleurenpalet: Autumn colours

Grafisch ontwerper Evelien Lulofs heeft de eerste drie iPhone cases ontworpen die helemaal passen bij de kleuren van aankomend seizoen. Evelien Lulofs: “Twee designs zijn ontworpen vanuit inspirerende quotes. Wat alle drie de cases gemeen hebben, is helder kleurgebruik en het strakke lijnenspel dat in al mijn werk terugkomt.”

iPhone case met matching wallpaper

Wendy: “We willen mensen blij maken. Dat doen we door veel aandacht te besteden aan het ontwerp van de iPhone case zelf. Maar het scherm is net zo belangrijk. Met de matching wallpaper is het design helemaal compleet.” De wallpapers zijn voor iedereen gratis te downloaden op www.studio117.nl.

Prijsvraag

Natuurlijk blijft Studio117 ook hoezen voor iPhone en iPad (mini) verkopen. Speciaal voor onze Facebook-fans hebben we een leuke actie; jij maakt kans op één van de prachtige tablet sleeves van Studio117! Geef in dit bericht aan welke kleur tablet sleeve jij wilt winnen. Dit kun je doen tot en met woensdag 12 februari 2014. Op donderdag 13 februari maken we de winnaar bekend. Enne… Delen = meer kans maken natuurlijk 😉

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.