in-ears winnen

In-ears winnen – snel, nu het nog kan!

De laatste week van onze decemberactie is in gegaan! En dat betekent: wees er snel bij, want na deze week is het weer even voorbij met onze verrassingen en cadeautjes. Wil je een setje in-ears winnen? Let dan goed op: via onderstaand artikel lees je hoe je kans maakt!

In-ears winnen, maar welke precies?

Je ziet de in-ears al in bovenstaande afbeelding staan, maar welke zijn het nou precies? Nou… ook al zien ze eruit als echte AirPods: dat zijn ze niet! Het zijn bluetooth in-ears van AliExpress. Dat klinkt goedkoop, en ach, in vergelijking met de AirPods zijn ze dat ook. Maarrr… we hebben de in-ears getest en qua geluidskwaliteit vinden wij ze niét goedkoop. Het zijn hele degelijke oordopjes met een fijne vorm en dito geluid.

We showden ze eerder al op TikTok

Bekijk het product nog even van verschillende kanten.

@techgirlnl

GOEDKOPE AIRPODS… in 3 – 2 – 1! ##techgirl ##airpods ##lerenoptiktok ##aliexpress ##voorjou ##fy

♬ Wellerman – Sea Shanty / 220 KID x Billen Ted Remix – Nathan Evans & 220 KID & Billen Ted

We geven dit setje in-ears weg!

We mogen één iemand blij maken met deze in-ears. Je maakt al gemakkelijk kans om te winnen: vertel ons welke song jij graag in onze TechGirl Spotify lijst ziet staan. Dat kun je in de comments hieronder zetten, uiterlijk 26 december 2021. Let er even op dat we comments moderaten, dus dat je comment niet direct zichtbaar is, maar dat het even kan duren. Én vul je goede e-mailadres in, want via e-mail leggen wij contact met de uiteindelijk winnaar.

MobileMobile

Kom maar op! We zijn benieuwd.

Deze decemberactie loopt tot en met 26 december 2021. Op onze winacties zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.