ik geef de sh100 weg
Wordt dit schattige cameraatje van jou?

Ik geef een camera weg!

Ja hoor, het is weer zover! Ik geef een leukigheidje weg. Waarom? Euhm.. omdat ik jarig ben vandaag! (25 alweer, Oh My God) In het kader van; niet nemen, maar geven.. Deze keer verloot ik een Samsung SH100!

Maar helemaal voor niets krijg je het niet… Ik wil er graag wat voor terug! Zou je één van mijn artikelen willen delen op Facebook? Jij mag kiezen welk artikel je deelt. (Niets zo vervelend als een artikel delen dat je eigenlijk helemaal niet leuk vindt) Dus.. waar wacht je nog op? Share een artikel van TechGirlNL op Facebook. En laat even op enige wijze aan mij weten dat je het artikel geshared hebt 😉

Deze actie loopt tot en met 8 september 2013. Op 9 september zal ik de winnaar bekend maken op TechGirl’s Facebook pagina.

  1. Ik zou heel erg graag mee willen doen met je verjaardagsactie! Camera van vriendlief laten vallen, en wil hem heel erg graag een nieuwe terug geven…
    Maar….eerst! Gefeliciteerd met je verjaardag 😀
    Ik heb je artikel over “hoe verwijder ik mezelf van internet gedeeld” 🙂

  2. ik heb ken jij udh al gedeeld, Wat een super prijs! Die ik natuurlijk heel graag wil winnen Ik zou een gat ik de lucht springen van blijdschap. 😀
    Ik # Like jullie mooie pagina en Ik # Share met al mijn facebook vriendjes ga echt enorm me best doen voor veel likes op jullie pagina, dat komt echt helemaal goed Ik ga natuurlijk enorm duimen dat ik de gelukkige mag zijn van deze geweldige prijs, dat zou echt een droom zijn ! Ga enorm me best doen <3

  3. ^%$#%^^ ben ik te laat en moet ik weer wachten tot je 26 wordt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.