ik geef de sh100 weg
Wordt dit schattige cameraatje van jou?

Ik geef een camera weg!

Ja hoor, het is weer zover! Ik geef een leukigheidje weg. Waarom? Euhm.. omdat ik jarig ben vandaag! (25 alweer, Oh My God) In het kader van; niet nemen, maar geven.. Deze keer verloot ik een Samsung SH100!

Maar helemaal voor niets krijg je het niet… Ik wil er graag wat voor terug! Zou je één van mijn artikelen willen delen op Facebook? Jij mag kiezen welk artikel je deelt. (Niets zo vervelend als een artikel delen dat je eigenlijk helemaal niet leuk vindt) Dus.. waar wacht je nog op? Share een artikel van TechGirlNL op Facebook. En laat even op enige wijze aan mij weten dat je het artikel geshared hebt 😉

Deze actie loopt tot en met 8 september 2013. Op 9 september zal ik de winnaar bekend maken op TechGirl’s Facebook pagina.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.