Misfit Shine 2

IFA2016: Misfit Shine 2 komt in diverse nieuwe kleuren

Activity trackers komen steeds vaker in gekke kleuren, en daar doet Misfit ook aan mee. Hoe ga je immers een roze activity tracker dragen bij een oranje outfit? Misfit heeft tijdens IFA2016 aangekondigd dat de activity tracker Misfit Shine 2 diverse nieuwe kleuren en nieuwe bandjes krijgt. Het apparaat zelf is er straks in vier nieuwe kleuren en er kunnen veertien kleurrijke Sport Bandjes op worden gezet of vier Field Bands gemaakt van nylon en leer.

Het wordt door de vernieuwingen mogelijk om 80 verschillende combinaties te maken voor de Shine 2. Daarnaast heeft de Misfit Ray ook vier nieuwe kleuren gekregen en 30 nieuwe accessoires, waarmee het aantal combinaties met dat apparaatje 150 is. Misfit Ray en Misfit Shine 2 tellen stappen, berekenen caloriëen en meten daarnaast je slaapduur en de afstanden die je hebt afgelegd.

Ze hebben een afstandsbedieningsoptie waardoor je je smart home lampen kunt aan- en uitzetten, muziek kunt afspelen of een foto kunt maken. Opladen is niet nodig, en ze zijn tot 50 meter diep waterdicht. Heb je ook de speciale Speedo-opties erbij gekocht, dan kun je bovendien het aantal baantjes in het zwembad bijhouden met de Misfit Ray en Misfit Shine 2.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.