LG MoodUp koelkasten met RGB verlichting
LG MoodUp koelkasten met RGB-verlichting

IFA 2022: de leukste nieuwe gadgets van LG

Op de IFA 2022 waren heel veel verschillende hallen met allerlei verschillende merken te vinden. Een van de grootste booths op de IFA was dit jaar van LG en wat zag het er ongelooflijk indrukwekkend uit! Met de vele kleurrijke producten kan dit toch wel de meest kleurrijke hal genoemd worden. Hier lees je direct over hun meest leuke en opmerkelijke (nieuwe) gadgets.

MoodUp koelkast: altijd een koelkast die in je interieur past dankzij RGB

We beginnen meteen met de kleurrijkste: de MoodUp koelkast. Dankzij panelen met RGB-verlichting kunnen de deuren nu geheel naar wens worden aangepast op kleur. Zo heb je dus altijd een koelkast die in jouw interieur past! Gelukkig kun je de lichtsterkte ook wijzigen, waardoor je vrijwel niet door hebt dat het verlichting is en je enkel een gekleurde deur denkt te zien. Wanneer je een feestje hebt is het natuurlijk wel leuk om de verlichting wat feller af te stellen. Daarnaast heeft deze MoodUp nog een andere party functionaliteit. Er zitten namelijk speakers in waar de RGB-verlichting op kan reageren. De LG MoodUp is dus naast een enorm stijlvol object in je keuken ook nog een echte eyecatcher tijdens feestjes!

Dé gadget voor echte sneakerfans: LG Styler ShoeCase & ShoeCare

Al eerder kwam LG op de markt met een kledingstoomkast: de LG Styler. Zoals altijd gaan ze goed in op de huidige trends zoals het verzamelen van sneakers. Dit jaar komen ze met een opvolger van de LG Styler, speciaal voor échte sneakerheads: de LG Styler ShoeCare. De LG Styler ShoeCare is een hippe kast waarin 3 paar schoenen onder andere verwarmd, gedroogd en opgefrist kunnen worden. In totaal zijn er 10 verschillende standen, die via een display op de voorkant van de kast ingesteld kunnen worden.

Zelf ben ik nóg enthousiaster over de andere sneakergadget waarmee ze dit jaar op de markt komen: de LG Styler ShoeCase. Dit is hét perfecte product om sneakers in op te bergen en tentoon te stellen. De ShoeCase bevat een 360° draaitableau met erboven RGB-verlichting, zodat de sneakers van alle kanten goed te zien zijn. Daarnaast is misschien wel het belangrijkste dat de ShoeCase UV- en vochtbestendig is, waardoor jouw sneakers in de perfecte conditie blijven. Er kunnen 4 ShoeCases op elkaar gestapeld worden.

LG Styler ShoeCase en ShoeCare
LG Styler ShoeCare & ShoeCase

PuriCare Objet Collection Aero Furniture: bijzettafel en luchtzuiveraar ineen

De afgelopen tijd heeft iedereen wel gemerkt dat luchtzuiveraars steeds populairder worden. Echter zijn veel van deze apparaten groot en lelijk. LG heeft een oplossing voor beiden bedacht: de PuriCare Objet Collection Aero Furniture. Dit is een nieuwe lijn luchtzuiveraars die minder ruimte innemen aangezien je ze als bijzettafel kunt gebruiken. De luchtzuiveraars zijn te verkrijgen in 3 kleuren: Crème Rose, Crème Yellow en Crème Grey. Daarnaast zijn de tafelbladen verwisselbaar zodat je ze geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Zien ze er niet lekker kleurrijk uit?

Oja, en wat ook nog super handig is? De tafels bevatten draadloze opladers waardoor je eenvoudig je telefoon kunt opladen. Ook hebben ze verlichting, waarmee je meer sfeer kunt creëren.

PuriCare Objet Collection Aero Furniture

LG OLED Flex: ’s werelds eerste buigbare gaming monitor

We sluiten dit artikel af met het vetste product voor gamers: de LG OLED Flex. Curved beeldschermen worden steeds meer het standaard, maar nog niet iedereen is er fan van. Vooral omdat sommige gamers niet bij alle games die zij spelen een curved beeldscherm willen hebben en voor standaard kantoorwerk is dit wellicht ook niet handig. LG heeft hier dus een zeer goede oplossing voor gevonden met de LG OLED Flex. Dit 42 inch OLED gaming beeldscherm kan door een druk op de knop van curved naar flat veranderen en andersom. Dus, gebruik jij liever een plat beeldscherm en je partner curved? Of wil je niet bij alle games hetzelfde? Dan is dit het perfecte beeldscherm voor jou!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.