Playstation 4 controller

Iedereen zit klaar voor de PlayStation 5. Maar kunnen we er dit jaar nog op gamen?

Het gaat erom spannen of er voldoende PlayStations 5 zijn voor iedereen die hoopt er een onder de boom te vinden. Sony noemt het de grootste spelcomputerlancering ooit en fans stelden ze niet teleur, de consoles waren voor de eerste verkoopdag al zo goed als uitverkocht. Dit kwam door het gigantische aantal voorinschrijvers. En nu? Wat als de nieuwe PlayStation 5 bovenaan je verlanglijstje staat? En spelen de games er echt zoveel beter als op de PS4?

Er is hoop

Fabrikant Sony belooft dat er vóór het einde van dit jaar meer spelcomputers geleverd worden. Wanneer precies en hoeveel zeggen ze er niet bij. Als we kijken hoe snel ze de eerste lading over de toonbank vloog is het waarschijnlijk dat er grote hoeveelheden onze kant opkomen. Het is dus zaak om (online) gameshops en elektronicawinkels goed in de gaten te houden de komende tijd.

Het wachten op de Playstation 5 waard?

Maakt de nieuwe PlayStation 5 de hoge verwachten waar? Ja! Met deze console moet je met een snelheid van 5 GB per seconde kunnen inladen. Dat is 20X sneller dan een PS4. En dankzij de nieuwe SSD gaat alles in de game maar liefst 100X sneller. Het spreekt voor zich dat games zo nog realistischer worden en nog sneller reageren op jouw duimen. Ook het geluid is aanzienlijk verbeterd. Door de 3D sound-technologie wordt je omringt door geluid en zit je echt in de game, helemaal met VR-bril op.

Game on!

Als je dan eindelijk de PlayStation hebt uitgepakt en geïnstalleerd wil je natuurlijk direct gamen. Gelukkig draaien je PlayStation 4-games ook prima op je PS5. Maar een nieuwe spelcomputer vraagt toch om nieuwe games. Tegenwoordig is een abonnement op een streamingdienst een prima alternatief voor het kopen van een game. Zo kun je lekker veel verschillende games spelen voor een vast bedrag per maand. PS Now-bibliotheek is zo’n streamingdienst en heeft een bibliotheek met ruim 800 games voor de PS4 en PS5. Hier vind je ook veel exclusieve games én games die speciaal zijn uitgebracht voor de PlayStation 5.


Start gaming!

December is al duur genoeg, helemaal als je een nieuwe PlayStation 5 af moet tikken. Dan is het wel zo lekker dat bij PlayStation sowieso een gratis proefperiode van 7 dagen krijgt. En daarna pak je ook nog eens de eerste 12 maanden 25 korting op je PlayStation Now lidmaatschap. Reken je even mee? Met een PS Plus Giftcard bij Startselect ben je 3 maanden lid voor € 24,99, maar als je direct kiest voor een lidmaatschap van 12 maanden betaal je daar maar € 44,95 voor. Dat is slechts 4 euro per maand! Deze actie duurt tot 27 november 2020. Wees er snel bij en haal hier je PlayStation Now 12 maanden lidmaatschap met 25% korting! 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met startselect.com.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.