draagbare printer

Ideaal voor studenten: een mini draagbare printer

Heb je net hard zitten zwoegen aan je essay, en dan komt karwei nummer twee: het printen van dat hele boekwerk. Als student heb je misschien niet altijd een printer in je bezit, en om dan weer helemaal naar de Universiteitsbibliotheek te sprinten is ook weer zo wat. ZUtA Labs komt met een ideale uitvinding: een draagbare printer.

De mini printer is te verbinden met je laptop, smartphone of tablet. Je stuurt de opdracht naar de robotische printer, legt deze op het papier, en de printer zal je document ter plekke op het papier afdrukken. Wanneer de printer bij de onderkant is van het papier, wacht deze tot je de printer op het volgende papier legt. Dit moet je bevestigen in de app. De draagbare printer is overigens te gebruiken op meerdere groottes papier, hoewel je wel geduld moet hebben: over een pagina op A4-grootte doet de printer al een hele minuut. Wel is het een printer die je overal mee naartoe kan nemen. Het robotje heeft een diameter van 10.2 centimeter en is daardoor makkelijk te vervoeren in je tas.

Het Kickstarter-project is nog niet volledig uit de testfase. Er wordt geschat dat er zo’n 100+ pagina’s geprint kunnen worden met één inktpatroon, en dat de batterij ongeveer één uur meegaat. Wel kan de batterij weer worden opgeladen. Op dit moment is het nog slechts mogelijk om in de kleur zwart te printen, wellicht dat dit in de toekomst nog gaat veranderen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.