feelm

Hurry up, Kamergotchi spelen kan nog tot 12 maart!

Met nog maar een paar weken tot aan de verkiezingen betekent het ook dat je Kamergotchi nog maar tijdelijk kunt spelen. We hebben de leukste Kamergotchi-berichten van afgelopen week voor je verzameld en leggen natuurlijk even uit wat het nou precies is, mocht je het nog willen spelen!

Wat is het?
Ken je Tamagotchi nog? Nou dat, alleen dan met Nederlandse lijsttrekkers. Bedoeling is om je lijsttrekker te voorzien van eten, liefde en kennis. Doe je dit niet? Dan gaat hij/zij dood. Degene die zijn lijsttrekker het langst in leven weet te houden krijgt een plekje in de uitzending van Zondag met Lubach (de initiatiefnemer van het spel).

Zo kun je dus bijvoorbeeld de verzorging va Geert Wilders, Marianne Thieme of Jesse Klaver voor je kiezen krijgen. Welke politicus je krijgt kun je niet zelf kiezen; het is afwachten wat er uit je ei komt.

Verzameling leuke berichten afgelopen week:

https://twitter.com/shossontwits/status/834730728705425408

Ranglijsten
Op www.kamergotchi.nl worden twee ranglijsten bijgehouden: de Dag top 50, en de eindranglijst.

Denk je hierdoor met weemoed terug aan je jeugd met Tamagotchi? Wees niet getreurd! Tegenwoordig is er een app die al die oude herinneringen weer ophaalt! Lees het hier.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.