shader

Houd je hoofd koel op het strand met Shader

Ga jij thuis of op vakantie lekker zonnebaden? Heerlijk, die warme zon op je lichaam en je tenen in het zand. Dat is pas het echte vakantiegevoel! Liggen op het strand is alleen vaak niet zo comfortabel als we zouden willen. Daar brengt Shader verandering in.

Wat is het?

Shader is een soort van compacte kap die je over je hoofd kan doen. Waar sommige mensen handdoeken of boeken op hun hoofd houden om zich te beschermen tegen de zon, kan Shader het overnemen. Shader raakt je hoofd niet: het is dus letterlijk een grote kap. Het beschermt je tegen de zon en brengt dus schaduw. Ook waait er niet telkens van dat irritante zand in je gezicht. Ultiem genieten dus! Het kussen heeft een ingebouwde coolpack om je hoofd koel te houden. Ook kan je een drankhouder plaatsen onder de kap, waardoor je flesjes of bekers drinken in de schaduw blijven.

Technische features

We zouden TechGirl niet zijn als we niet schreven over technische features natuurlijk! In de Shader is een externe batterij gekoppeld die loopt op zonne-energie. Zo kan je rustig naar je muziek blijven luisteren. Wil je je telefoon niet continu vasthouden, dan is er een veilig zakje ingebouwd aan de binnenkant van de kap. Op die manier hoef je niet continu om je heen te kijken of er toevallig een verdachte persoon rondloopt die jouw smartphone zou kunnen meenemen. De powerbank, die aangedreven wordt door zonne-energie, heeft 2 USB-ports. In de andere poort kan een meegeleverde ventilator, waardoor je een zacht briesje tegen je hoofd aanvoelt om je af te koelen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.