Chewbacca, Disney en Star Wars: stiekem vind ik het niet echt TechGirl onderwerpen. Mijn team denkt daar trouwens heel anders over, dus ja… soms lees je er wel eens iets over op onze site. Deze keer moet ik de redactrices trouwens groot gelijk geven: persoonlijk vind ik deze ASOS x Star Wars lijn absoluut het noemen waard.

ASOS, Disney en Lucasfilm hebben de handen in elkaar geslagen om een modelijn uit te brengen, met focus op de nieuwste Star Wars film: The Last Jedi. Uiteraard vanwege commerciële redenen uitgebracht, maar ik moet bekennen dat de kledingstukken er echt wel tof uit zien. Misschien niet iets wat de doorsnee Nederlandse vrouw zou dragen, maar voor wie wat anders wil (zoals ik) zijn de jurken, trui, broek en t-shirt zeker interessant. En voor de fangirls uiteraard ook 😉

Ook voor de mannen is een speciale ASOS x Star Wars lijn uitgebracht. Prijzen variëren tussen de 22 en 75 euro.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.